Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
Doksiu co Ty gadasz w ogóle? Masz na moim screenie że paczki odebrane w piątek.
Piątek poprzedniego tygodnia.
Wczoraj minął równy tydzień i ani kodów ani paczek, co wszystkie pierdolneli?
Właśnie vendor aktywny a masz napisane jak byk.
W temacie w którym odpowiadał HL , że puder mają gadasz że jego ludzie będą coś robić z towarem, czekaj aż muszę zacytować to coś napisał.
O proszę bardzo. Strach pomyśleć jakie będą pomysły pakowaczy a tutaj gadasz takie rzeczy? Ja nie wiem czy Ci się coś odkleja czy co?
Piątek poprzedniego tygodnia.
Wczoraj minął równy tydzień i ani kodów ani paczek, co wszystkie pierdolneli?
Właśnie vendor aktywny a masz napisane jak byk.
W temacie w którym odpowiadał HL , że puder mają gadasz że jego ludzie będą coś robić z towarem, czekaj aż muszę zacytować to coś napisał.
(22.01.2026, 19:28)doxyou napisał(a): Nie wiem czy gdybym za darmo dostał ketona w pudrze, to bym go wciągnął, a tutaj jeszcze każą za to płacić(a jestem strasznie pazerną świnią).
Po prostu albo kupiliście produkt z dna dużego wora - bo był taniej.
Albo od chemika, który to pędził szybko, tanio i masowo - bo było taniej.
Albo faktycznie odpad z resztkami rozpuszczalnika - bo był taniej.
Nie przepadam za tym, jak ktoś próbuje mnie przycinać, a ewidentnie to robicie.
A strach pomyśleć jakie będą pomysły waszych pakowaczy na rozmnożenie produktu, o tym pewnie nikt z "zarządu" nie pomyślał?
A nie, czekaj.
O proszę bardzo. Strach pomyśleć jakie będą pomysły pakowaczy a tutaj gadasz takie rzeczy? Ja nie wiem czy Ci się coś odkleja czy co?

(a jestem strasznie pazerną świnią).![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)