Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
(24.01.2026, 21:38)Fidel napisał(a):
O proszę bardzo. Strach pomyśleć jakie będą pomysły pakowaczy a tutaj gadasz takie rzeczy? Ja nie wiem czy Ci się coś odkleja czy co?
Nie skumałem nic.
Ale spróbuję na domysły.
Zakładam, że nie doczytałeś części o rozmnażaniu towaru.
Do pudru łatwiej coś dosypać - pakowacze to z reguły ludzie "z łapanki", którzy zakładają escrow np na kwotę, którą musieli by zapłacić za 1kg i taką dostawę też dostają - naturalnym więc w umyśle typowego Janusza będzie zrobienie z jednego kilograma - dwóch kilogramów np. za pomocą kofeiny albo kreatyny.
Rweqerew333
Żeby wam odpisać cukiereczki posłużę się częścią regulaminu innego vendora (możemy założyć że schematy działania są podobne)
8. Nie informujemy o dokładnej dacie otrzymania przesyłki.
9. Nie dajemy numerów śledzenia chyba, że są to wysyłki zagraniczne w dniu doręczenia.
10. Nie sprawdzamy na zapytanie gdzie znajduje się przesyłka.
I najważniejsze
14. Kilkukrotne wysłanie e-mail w jednej sprawie skutkuje dodaniem do blokowanych.
Odpisalem Ci już na czacie jak wygląda moja perspektywa, a Ty dalej próbujesz robić ze mnie pajaca twierdząc, że uważam że vendor ma ludzi w chuju nie odpisując na maile.
Uważam, że nie odpisuje na spam - co wcale nie oznacza, że ma kogoś w chuju.
Toczcie dalej to kółeczko wzajemnej adoracji. Mi się już znudziło.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę