Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1)
Dziękuję za odpowiedzi,
Każdy krok do przodu się liczy a tutaj akurat bierz z głową albo bastuj bo skończysz jak ja, ja bez hamulców jechalem teraz z góry zjeżdżam cały czas bo hamulców nie ma iwiec się ( s)toczę po prostu z niej tylko nie wiem kiedy stanie maszyna i
i czy naprawi sie 
Kwestia czasu.
+1 jak dobrze rozumiesz z tymi hamulcami i stoczeniem się
Takie porownanie mi wpadło do głowy ale jak rozumiesz to hamuj za wczasu
*.* a chociaż zwolnij
kurvvisko to prawda, bardzo szybko i wcale nie brałem jakiś chorych ilosci znam ludzi którzy biorą więcej. Do czasu, jeden już podupada tak jak ja zaczynałem. W kropkę to samo ale wolniej. Bierze, wyjebane ma, Dopieradala jak ja coraz bardziej także ja już będę obserwował bo mi nie wytłumaczyli to ja też mi nie wytłumaczę, on tak wybrał.⛑️
Tylko jeszcze do końca nie swiadom.
Drugi rzucił całkiem bo czasami jest tak że jak już jesteś w stanie kogoś zabić podczas bycia naćpanym to niektórym odpala styk który zostal przepalony i wybierają pożyć, ziółko, piwo, żonka a nie do końca życia pierdziec w celi, takie nerwy.
Dużo by wymieniać skutków ale kumulacje są najgorsze choć nie tylko,zależy od człowieka.
Rweqerew333 Nie pije alkoholu podczas brania i nie pale papierosów, jest napisane
(jeśli nie tu to w dziale NEP u HL) ale tutaj pisałem
Bortak42 Temat to bardziej powstał, nie żeby mi sugerować a innym bo ja już wszystko dobrze wiem ale za późno.
Napisałem, żeby inni już mieli poradnik jak zjebac zdrowie od A do Z.
I gwarantuje że poradnik jest dobrze napisany i się uda, więc chetni proszę bardzo
Oczywiście taki żarcik sarkastyczny ale każdy sam decyduje, ja zdecydowałem tak akurat i trudno a Ty masz rację tylko te mixy to mały pikus z tym wszystkim co jest napisane.
Po samych mixach może bezsenności bym się nabawił, ew coś z głową poważniejszego i coś tam z narządem a tutaj to nie stało się po samych mixach
Każdy krok do przodu się liczy a tutaj akurat bierz z głową albo bastuj bo skończysz jak ja, ja bez hamulców jechalem teraz z góry zjeżdżam cały czas bo hamulców nie ma iwiec się ( s)toczę po prostu z niej tylko nie wiem kiedy stanie maszyna i
i czy naprawi sie 
Kwestia czasu.
+1 jak dobrze rozumiesz z tymi hamulcami i stoczeniem się

Takie porownanie mi wpadło do głowy ale jak rozumiesz to hamuj za wczasu
*.* a chociaż zwolnij

kurvvisko to prawda, bardzo szybko i wcale nie brałem jakiś chorych ilosci znam ludzi którzy biorą więcej. Do czasu, jeden już podupada tak jak ja zaczynałem. W kropkę to samo ale wolniej. Bierze, wyjebane ma, Dopieradala jak ja coraz bardziej także ja już będę obserwował bo mi nie wytłumaczyli to ja też mi nie wytłumaczę, on tak wybrał.⛑️
Tylko jeszcze do końca nie swiadom.
Drugi rzucił całkiem bo czasami jest tak że jak już jesteś w stanie kogoś zabić podczas bycia naćpanym to niektórym odpala styk który zostal przepalony i wybierają pożyć, ziółko, piwo, żonka a nie do końca życia pierdziec w celi, takie nerwy.
Dużo by wymieniać skutków ale kumulacje są najgorsze choć nie tylko,zależy od człowieka.
Rweqerew333 Nie pije alkoholu podczas brania i nie pale papierosów, jest napisane
(jeśli nie tu to w dziale NEP u HL) ale tutaj pisałem Bortak42 Temat to bardziej powstał, nie żeby mi sugerować a innym bo ja już wszystko dobrze wiem ale za późno.
Napisałem, żeby inni już mieli poradnik jak zjebac zdrowie od A do Z.
I gwarantuje że poradnik jest dobrze napisany i się uda, więc chetni proszę bardzo

Oczywiście taki żarcik sarkastyczny ale każdy sam decyduje, ja zdecydowałem tak akurat i trudno a Ty masz rację tylko te mixy to mały pikus z tym wszystkim co jest napisane.
Po samych mixach może bezsenności bym się nabawił, ew coś z głową poważniejszego i coś tam z narządem a tutaj to nie stało się po samych mixach
| Wiadomości w tym wątku |
|
RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Fidel - 9 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez kurvvisko - 9 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Rweqerew333 - 8 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Bortak42 - 7 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Fidel - 5 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Epsiakos - 5 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Fidel - 5 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Bortak42 - 3 godzin(y) temu
|

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)