Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1)
Epsiakos nie wiem czy najgorsze, kiedyś tak z powodu że wjebalem się w masakryczne dawki benzo dziennie po pół paczki z 3-4 różnych,
później mixy z innymi specyfikami w tym opioidy.
Obecnie? Gdyby nie benzo w atakach np. takim jak przy NEP, Alfie jeszcze od duch, jeszcze przed też coś było, to gdyby nie benzo nie wiem czy bym przeżył.
W różnego stopnia znaczeniu.
A dlaczego ataki?
Po stosowaniu gigantycznych ilości benzo (zaledwie 2 lata) i 4 lata palenia kanna,
po kanna brałem benzo bo stany lękowe, później benzo nabawiłem się ataków a teraz niweluje je benzo które leczylem stany lękowe a koniec końców mam oba i nadciśnienie gratis
itd. no to się wyleczyłem.
Terapia Bumerang
Właśnie szukałem w lekkiej panice pregabaline bo znów podbija mi napady a zapomniałem wziąć o 21 co już było najpóźniej aby przyjąć, chore życie.
To niech sobie teraz ktoś wyobrazi jak organizm by zaeagował na schizach w trakcie ataku paniki
A już bez tego jak bylem we Francji, miem detoks 8 miesięcy, na samym ziole miałem kryzys i zawinęli mnie z miasta do psychiatryka bo po dachach łaziłem żeby skoczyć ale zamknięte były wszystkie.
Ostatecznie wróciłem do domu, złapałem za noz i poszedłem, spotkałem grupę 7-8 Arabów podszedłem i mówię KILL ME
KILL ME
Nie pamiętam jak się zachowywałem czy to spokojnie czy agresywnie ale przyjechały 2 radiowozy i karetka tam pompiers inaczej
Zabrali mnie do Hospital Pomidu w Paryżu , blisko mojego mieszkania było.
![[Obrazek: VPQWW4CRM2R25ET2M4UFJEVRQA.jpg]](https://www.leparisien.fr/resizer/TNEq1LThOmEbQYRqzEewdRoud1U=/932x582/arc-anglerfish-eu-central-1-prod-leparisien.s3.amazonaws.com/public/VPQWW4CRM2R25ET2M4UFJEVRQA.jpg)
8 atakow w godzinę, przyjąłem przez 1.5h około 5-7 tabletek diazepamu oni tam mają ten 10mg zapomnialem nazwy.
To był pierwszy największy i to w czystości od 8 miesiecy, samo odstawienie to nie wszystko jak widać.
Wróciłem i leczę się dalej do dziś.
później mixy z innymi specyfikami w tym opioidy.
Obecnie? Gdyby nie benzo w atakach np. takim jak przy NEP, Alfie jeszcze od duch, jeszcze przed też coś było, to gdyby nie benzo nie wiem czy bym przeżył.
W różnego stopnia znaczeniu.
A dlaczego ataki?
Po stosowaniu gigantycznych ilości benzo (zaledwie 2 lata) i 4 lata palenia kanna,
po kanna brałem benzo bo stany lękowe, później benzo nabawiłem się ataków a teraz niweluje je benzo które leczylem stany lękowe a koniec końców mam oba i nadciśnienie gratis
itd. no to się wyleczyłem. Terapia Bumerang

Właśnie szukałem w lekkiej panice pregabaline bo znów podbija mi napady a zapomniałem wziąć o 21 co już było najpóźniej aby przyjąć, chore życie.
To niech sobie teraz ktoś wyobrazi jak organizm by zaeagował na schizach w trakcie ataku paniki

A już bez tego jak bylem we Francji, miem detoks 8 miesięcy, na samym ziole miałem kryzys i zawinęli mnie z miasta do psychiatryka bo po dachach łaziłem żeby skoczyć ale zamknięte były wszystkie.
Ostatecznie wróciłem do domu, złapałem za noz i poszedłem, spotkałem grupę 7-8 Arabów podszedłem i mówię KILL ME
KILL ME
Nie pamiętam jak się zachowywałem czy to spokojnie czy agresywnie ale przyjechały 2 radiowozy i karetka tam pompiers inaczej
Zabrali mnie do Hospital Pomidu w Paryżu , blisko mojego mieszkania było.
![[Obrazek: VPQWW4CRM2R25ET2M4UFJEVRQA.jpg]](https://www.leparisien.fr/resizer/TNEq1LThOmEbQYRqzEewdRoud1U=/932x582/arc-anglerfish-eu-central-1-prod-leparisien.s3.amazonaws.com/public/VPQWW4CRM2R25ET2M4UFJEVRQA.jpg)
8 atakow w godzinę, przyjąłem przez 1.5h około 5-7 tabletek diazepamu oni tam mają ten 10mg zapomnialem nazwy.
To był pierwszy największy i to w czystości od 8 miesiecy, samo odstawienie to nie wszystko jak widać.
Wróciłem i leczę się dalej do dziś.
| Wiadomości w tym wątku |
|
RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Fidel - 11 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez kurvvisko - 10 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Rweqerew333 - 9 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Bortak42 - 8 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Fidel - 6 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Epsiakos - 6 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Fidel - 6 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Bortak42 - 5 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Fidel - 35 minut(y) temu
|

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)