Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
Jeśli chodzi o mnie to nigdzie nie napisałem że się zamykają i dlatego paczki możesz nie mieć a że są straszne opóźnienia
co się równa = że stracą klientów
co się równa = że się zamkną bo taki sklep nie może mieć 5 klientów na takie ryzyko.
Ja bym proponował żeby więcej osób się podpisało pod tym co napisałem to może vendor to wytłumaczy a jak nie, olejecie bo paczki macie to następnym razem jak będziecie płakać że idzie znów tyle czasu i 0 informacji to głupota totalna i nawet mi nikogo szkoda nie będzie że klienci czekają to sramto.
.
Niepewność tutaj nie pomaga, jak widać. Więc te ogarnięcie strony i wytłumaczenia w takich sytuacjach piwnniny być zawsze, mniejsze lub większe.
duch jaki był to był ale codziennie mówił co i jak,
codziennie wklejaj od której do której jest na session
pisał w temacie powitania zapraszając do siebie
duży asortyment
rok zamówienien i nigdy takich sytuacji nie przytrafiłem.
🗯️Wyjebke zrobił, fakt ale jak się sklep zawija to 97% robi Wyjebke chyba że zrobi przemyślana, 50% oddany bo jebneli ekipę która podepna pod aktualna jakaś akcje i wracają po czasie na tym samym szyldzie, klientela wierna zostanie a nowi dojdą.
A skąd mamy wiedzieć jak się HL zachowa w przypadku odpukac jebniecia ekipy?
A skąd wiemy że nie 2 opcja?
Jedna z dwóch innej opcji nie ma a to prędzej czy pozniej.
Sklep nie będzie funkcjonował 15lat tu.
Przecież każdy o tym chyba wie jak to działa
Zaczęli jak on, sample, konkurs, odpowiedzi na forum, maile nornalne jak by ziomkiem pisał
ale poziom coraz bardziej idzie na dno i nie ma co się oszukiwać.
Nie będę mówić że jest inaczej bo to jest vendor a nie mój pracodawca
To ja tu płacę i mam prawo też pisać jak jest a nawet obowiązek bo kłamać nie można w 2 strony, odwrotnie.
Ja tam liczę na odpowiedź tutaj, bo na maila pisałem 2 wiadomości to nie odczytane zostaly a kod wpadł.
To że wpadł to nie znaczy, że nie chciałbym odpowiedzi na maila, czy tam było tylko ,"kiedy kod?;"
No właśnie nie, drugi mail.
Trzeciego pisał nie będę.
Widzisz, Ty +1, a nikt więcej się nie wypowie więc poczekajmy do drugiej sytuacji.
Nie takie założenie pisania tych całych recenzji i opinii bo czas lotu i kontakt jest równie ważny, te problemy działają na -, olewanie klientów na -, pomyłki produktów w zamówieniach kolejny, nie tyle do trzeba albo wgl. Brak produktu zamówionego.
Rekompensata jest okej ale to i tak działa na -, a jeśli tak ten sklep będzie działać teraz to niech każdy czyta dobrze temat i nie ma żadnych pretensji później bo wszystko jest napisane.
A później o.ooOoo.zdziwieni ludzie
Po za tym odpisywanie jednym a drugich celowo omijanie to tez nie bardzo.
Userxx10 dostał info że paczka zamknięta w tydzień będzie od zamówienia , postaracie się.
A na następny dzień (bo w ten w którym mail, dostał kod) u mnie mijał drugi tydzień od zamówienia.
Co ja mieszkam w Bangladeszu że tydzień dłużej leciało? Równi i równiejsi?
Brak produktu na stanie było w moim zamówieniu a w usera był i szybciej?
Można by spekulować z godzinę.
co się równa = że stracą klientów
co się równa = że się zamkną bo taki sklep nie może mieć 5 klientów na takie ryzyko.
Ja bym proponował żeby więcej osób się podpisało pod tym co napisałem to może vendor to wytłumaczy a jak nie, olejecie bo paczki macie to następnym razem jak będziecie płakać że idzie znów tyle czasu i 0 informacji to głupota totalna i nawet mi nikogo szkoda nie będzie że klienci czekają to sramto.
.
Niepewność tutaj nie pomaga, jak widać. Więc te ogarnięcie strony i wytłumaczenia w takich sytuacjach piwnniny być zawsze, mniejsze lub większe.
duch jaki był to był ale codziennie mówił co i jak,
codziennie wklejaj od której do której jest na session
pisał w temacie powitania zapraszając do siebie
duży asortyment
rok zamówienien i nigdy takich sytuacji nie przytrafiłem.
🗯️Wyjebke zrobił, fakt ale jak się sklep zawija to 97% robi Wyjebke chyba że zrobi przemyślana, 50% oddany bo jebneli ekipę która podepna pod aktualna jakaś akcje i wracają po czasie na tym samym szyldzie, klientela wierna zostanie a nowi dojdą.
A skąd mamy wiedzieć jak się HL zachowa w przypadku odpukac jebniecia ekipy?
A skąd wiemy że nie 2 opcja?
Jedna z dwóch innej opcji nie ma a to prędzej czy pozniej.
Sklep nie będzie funkcjonował 15lat tu.
Przecież każdy o tym chyba wie jak to działa
Zaczęli jak on, sample, konkurs, odpowiedzi na forum, maile nornalne jak by ziomkiem pisał
ale poziom coraz bardziej idzie na dno i nie ma co się oszukiwać.
Nie będę mówić że jest inaczej bo to jest vendor a nie mój pracodawca
To ja tu płacę i mam prawo też pisać jak jest a nawet obowiązek bo kłamać nie można w 2 strony, odwrotnie.
Ja tam liczę na odpowiedź tutaj, bo na maila pisałem 2 wiadomości to nie odczytane zostaly a kod wpadł.
To że wpadł to nie znaczy, że nie chciałbym odpowiedzi na maila, czy tam było tylko ,"kiedy kod?;"
No właśnie nie, drugi mail.
Trzeciego pisał nie będę.
Widzisz, Ty +1, a nikt więcej się nie wypowie więc poczekajmy do drugiej sytuacji.
Nie takie założenie pisania tych całych recenzji i opinii bo czas lotu i kontakt jest równie ważny, te problemy działają na -, olewanie klientów na -, pomyłki produktów w zamówieniach kolejny, nie tyle do trzeba albo wgl. Brak produktu zamówionego.
Rekompensata jest okej ale to i tak działa na -, a jeśli tak ten sklep będzie działać teraz to niech każdy czyta dobrze temat i nie ma żadnych pretensji później bo wszystko jest napisane.
A później o.ooOoo.zdziwieni ludzie

Po za tym odpisywanie jednym a drugich celowo omijanie to tez nie bardzo.
Userxx10 dostał info że paczka zamknięta w tydzień będzie od zamówienia , postaracie się.
A na następny dzień (bo w ten w którym mail, dostał kod) u mnie mijał drugi tydzień od zamówienia.
Co ja mieszkam w Bangladeszu że tydzień dłużej leciało? Równi i równiejsi?
Brak produktu na stanie było w moim zamówieniu a w usera był i szybciej?
Można by spekulować z godzinę.

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)