Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1)
1 godzinę temu
Trzeba właśnie brać pod uwagę o wiele więcej aspektów, jakieś nerwice w rodzinę szczególnie od strony ojca, palenie papierosów i picie alkoholu, większa podatność skoro rodzice palą,
Zawały, nowotwory w rodzinie też przy braniu substancji mają na to wpływ.
Mieli albo jeszcze nie mieli więc myślisz że nie a jeszcze może się zdarzyć. Nie jest powiedziane że jak u rodzica wystąpi w wieku 70 to u Ciebie moze w wieku 40 szczególnie przy dopalaczach także nie można się do końca tym sugerowac.
Ja już od małego zanim brałem to taki zlękniony jak by, trochę aspołeczny, głównie przyjemność mi sprawiają w podstawówce bicie innych , do dziś pozostało ale to nerwica bardziej
Odjebalem też zamach fejkowy ale wyszło nie tak jak planowałem miałbyc żart a antyterroryści wpadli do domu i ładunków wybuchowych z psami w pokoju wpadli szukać j dzień wczęściej pozbylem się wsYstkiego oprócz butelki uciętej a pies do mnie czy lejek robiłem a to do wiadra akurat byla,-.-, w gazetach było że ładunek profesjonalnie wykonany sama komisarz policji to powiedziała, 11 lat temu, jak ktoś czytał to wie ile miałem lat i gdzie to mogło być.
Nie będę o tym pisał bo to to już tragedia..
Dlatego ja z tymi swoimi historiami choroby właśnie będę składal wniosek do ZUS o rentę. Nie jestem w stanie pracować k , chciałbym ale ja w 1.5 dnia zarabiam 5 stówek na kompie, zamawiam pake i tak co 1.5h od roku.
W ten rok to się rozjebalem tak samo jak przez resztę lat 10=1
No może 7=4 bo ten poczek też wpłynął na to.
Rzucić stymulanty to musiałbym w tym momencie.
Oj dużo jeszcze rzeczy odjebalem.
Nie dla żartów.
To mnie krecilo, jakieś podpalenia,zadymy, wpadanie na chaty do kogoś za głupie sprawy jednemu okbem wlazłem i tak wyjebane miałem wiedziale. Że psy jadą ale powiedzialem że nie wyjdę stąd bo mnie oszukales
Później poszliśmy tam znowu okno zdjęli folie, weszli, nacpali go i miał takie tortury że już w oknie na nas czekal następnym razem zapytać czy zachodzimy na piwo.
xd i wez po narko bądź, normalny jak ja na trzeźwo takie trzody robiłem.
Proszę mi nie wmawiać xD
Zawały, nowotwory w rodzinie też przy braniu substancji mają na to wpływ.
Mieli albo jeszcze nie mieli więc myślisz że nie a jeszcze może się zdarzyć. Nie jest powiedziane że jak u rodzica wystąpi w wieku 70 to u Ciebie moze w wieku 40 szczególnie przy dopalaczach także nie można się do końca tym sugerowac.
Ja już od małego zanim brałem to taki zlękniony jak by, trochę aspołeczny, głównie przyjemność mi sprawiają w podstawówce bicie innych , do dziś pozostało ale to nerwica bardziej
Odjebalem też zamach fejkowy ale wyszło nie tak jak planowałem miałbyc żart a antyterroryści wpadli do domu i ładunków wybuchowych z psami w pokoju wpadli szukać j dzień wczęściej pozbylem się wsYstkiego oprócz butelki uciętej a pies do mnie czy lejek robiłem a to do wiadra akurat byla,-.-, w gazetach było że ładunek profesjonalnie wykonany sama komisarz policji to powiedziała, 11 lat temu, jak ktoś czytał to wie ile miałem lat i gdzie to mogło być.
Nie będę o tym pisał bo to to już tragedia..
Dlatego ja z tymi swoimi historiami choroby właśnie będę składal wniosek do ZUS o rentę. Nie jestem w stanie pracować k , chciałbym ale ja w 1.5 dnia zarabiam 5 stówek na kompie, zamawiam pake i tak co 1.5h od roku.
W ten rok to się rozjebalem tak samo jak przez resztę lat 10=1
No może 7=4 bo ten poczek też wpłynął na to.
Rzucić stymulanty to musiałbym w tym momencie.
Oj dużo jeszcze rzeczy odjebalem.
Nie dla żartów.
To mnie krecilo, jakieś podpalenia,zadymy, wpadanie na chaty do kogoś za głupie sprawy jednemu okbem wlazłem i tak wyjebane miałem wiedziale. Że psy jadą ale powiedzialem że nie wyjdę stąd bo mnie oszukales
Później poszliśmy tam znowu okno zdjęli folie, weszli, nacpali go i miał takie tortury że już w oknie na nas czekal następnym razem zapytać czy zachodzimy na piwo.
xd i wez po narko bądź, normalny jak ja na trzeźwo takie trzody robiłem.
Proszę mi nie wmawiać xD
| Wiadomości w tym wątku |
|
RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Fidel - Wczoraj, 18:22
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez kurvvisko - 11 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Rweqerew333 - 11 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Bortak42 - 9 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Fidel - 7 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Epsiakos - 7 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Fidel - 7 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Bortak42 - 6 godzin(y) temu
RE: RC & Leki - Czyli jak szybko rozwalić sobie zdrowie. (*1) - przez Fidel - 1 godzinę temu
|

![[Obrazek: Soviet-Union-PNG-Photos.png]](https://www.pngmart.com/files/22/Soviet-Union-PNG-Photos.png)