Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
Wczoraj, 15:04
(Wczoraj, 01:09)High-LifeMarket napisał(a): Weed to dalej ten sam Fake, zmieniła się po prostu nazwa.Dobrze to super dziękuję za informację, w takim razie czekam z niecierpliwością na kodzik panie kochany z highlife , jak odpakuję pączusie które mam w zamowionku to napiszę na pewno!
Na wiadomości odpisujemy zawsze o ile nie jest to któraś z kolei wiadomość "kiedy będzie paczka". W ostatnich tygodniach potrafiłem dziennie widzieć dziesiąt takich wiadomości, a to po prostu marnuje mój czas, który zamiast poświęcać na odczytywanie i odpisywanie, mógłbym poświecić na sprawniejsze rozwiązanie problemów. Tak, wcześniej odpisywaliśmy na te wiadomości, starając się uspokoić - ale to zawsze był po prostu miły gest z naszej strony, który prawdopodobnie was przyzwyczaił do tego. Trzeba zapamiętać, że ta branża lubi ciszę i im mniej zbędnego kontaktu tym lepiej.
My zawsze działamy zasadą, że jeśli problem wynika z naszej strony, to dołożymy wszelkich starań aby klient conajmniej otrzymał to co zamówił. Nikt jeszcze na tym stratny u nas nie był.
A jeszcze tylko dopowiem, bo aktualnie wg. sentymentu na forum to wygląda jakby niewiadomo jak długie opóźnienia były - zdecydowana większość paczek docierała do odbiorców do 5 dni roboczych, a osoba odpowiedzialna za pozostałe opóźnienia już z nami nie współpracuje. W tym tygodniu wszystkie zamówienia dotarły w naszym standardowym tempie.
klaudiawolnic Ciebie również poinformowaliśmy, że z uwagi na ludzki błąd Twoje zamówienie zostało przeoczone i niedługo do Ciebie dotrze, więc prosilibyśmy aby nie sugerować, że Highlife się zamyka.