Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
Proszę mi tu nic nie insynuować i nie snuć teori ze szklanej kuli.
Nie mam żadnego nadciśnienia, depresji czy innego chujostwa które mogłoby mieć wpływ na ćpanie.
Siedzę w tym od dekady, napisałem tu dziesiątki opini i jeśli coś jest dobre to należy to pochwalić a jeśli chujowe to piszę jak jest.
Nie zamierzam nic koloryzować ani w jedną ani w drugą stronę.
Sprawa jest prosta, ten sort to chujnia. Zdarza się i taki.
Ale oczywiście teraz się znajdzie stado wyznawców, którzy będą szukać winy w testerze xd
No bo jak on mógł napisać chujową opinię, no jak to tak nie można przeca xd
I najwięcej będą mieli do powiedzenia ci, co tego sortu nawet na oczy nie widzieli.
Kabaret kurwa.
Dla mnie ten sort to zwyczajny wypadek przy pracy, skutki jakie spowodował znikną za jakiś czas a ja za miesiąc złożę sobie kolejne zamówienie u Pawełka ale teraz już nigdy nepa nie kupię po prostu.
Kiedyś zostałem w ten sam sposób wyleczony z alfy, teraz przyszedł czas na nepa. Proste.
A sam Pawełek nadal pozostaje dla mnie top dostawcą.
Więc z łaski swojej, nie zesrajcie się tam 😎
Nie mam żadnego nadciśnienia, depresji czy innego chujostwa które mogłoby mieć wpływ na ćpanie.
Siedzę w tym od dekady, napisałem tu dziesiątki opini i jeśli coś jest dobre to należy to pochwalić a jeśli chujowe to piszę jak jest.
Nie zamierzam nic koloryzować ani w jedną ani w drugą stronę.
Sprawa jest prosta, ten sort to chujnia. Zdarza się i taki.
Ale oczywiście teraz się znajdzie stado wyznawców, którzy będą szukać winy w testerze xd
No bo jak on mógł napisać chujową opinię, no jak to tak nie można przeca xd
I najwięcej będą mieli do powiedzenia ci, co tego sortu nawet na oczy nie widzieli.
Kabaret kurwa.
Dla mnie ten sort to zwyczajny wypadek przy pracy, skutki jakie spowodował znikną za jakiś czas a ja za miesiąc złożę sobie kolejne zamówienie u Pawełka ale teraz już nigdy nepa nie kupię po prostu.
Kiedyś zostałem w ten sam sposób wyleczony z alfy, teraz przyszedł czas na nepa. Proste.
A sam Pawełek nadal pozostaje dla mnie top dostawcą.
Więc z łaski swojej, nie zesrajcie się tam 😎