Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
03.02.2026, 16:04
Epsiakos
Tu masz kiedy miałem hexa
https://dopal.org/showthread.php?tid=592...#pid148124
Nie wmawiaj mi choroby braku zasobów.
Dopamina regeneruje się błyskawicznie, dwa dni i lecisz dalej.
Jestem w chuj w formie, pracuję, biorę suple.
Żeby zamknąć tą niepotrzebną dyskusję powiem tylko, że opinia jaka by nie była, jest wyłącznie informacją dla innych i dla vendora o jakości danego sortu.
Chcecie to ćpajcie tylko miejcie świadomość o wyjątkowej neurotoksycxnosci obecnego sortu.
Może ktoś ma większe pokłady spokoju odemnie, może komuś to nie będzie przeszkadzać, nie mi to oceniać.
Ja tylko piszę o doznaniach jakie MI towarzyszyły.
Mi to nie pasuje i wyklucza całkowicie dalsze testy tego odczynnika w przyszłości bez względu na to od kogo i jak bardzo dobry on by nie był.
Takie mam zasady, takie mam wewnętrzne mechanizmy bhp.
Tak samo wyleczyla mnie alfa, teraz wyleczył mnie nep.
Jeśli coś takiego zdarzyło się raz to równie dobrze może wydarzyć się w przyszłości a nie chcę takiej sytuacji, że kupię sobie worek dwadzieścia gram + , trafi się taki skurwiel jeszcze raz i wyląduje po tym w Choroszczy albo coś mi się stanie.
Także ze stymulantów pozostaje mi jedynie hexen i mefedron.
Tyle w temacie.
Epsiakos Dead Nightmares
Twierdzicie w zaparte że to wina braku dopaminy.
To w takim razie jak wytłumaczycie TO:
Przed świętami miałem 25 nepa od esco.
W dwa dni wjebałem 20, następnie byłem dwa dni w pracy, po powrocie zjadłem pozostałe 5.
Po wszystkim się wyspałem, uzupełniłem suple, nie było żadnych rewolucji poza zmęczeniem. Żadnego porycia, no nic.
Gdyby wasza teoria o braku dopaminy była trafiona, to po zjedzeniu tamtej piątki powinienem mieć takie bądź zbliżone perypetie jak teraz a tamten zjazd nawet nie otarł się o armagedon jakiego doświadczyłem teraz.
Także swoje sugestie nt dopaminy i jej braku prosze sobie zachować dla siebie bo ni chuja nie ma to przełożenia na rzeczywistość.
25 gram mnie nie zdemolowalo, a robią to 3 gramy więc o czym my tu gadamy XD
Jaka kurwa dopamina.
Ten sort jest jakiś trafiony, robi rzeźnie z mózgu.
Tu masz kiedy miałem hexa
https://dopal.org/showthread.php?tid=592...#pid148124
Nie wmawiaj mi choroby braku zasobów.
Dopamina regeneruje się błyskawicznie, dwa dni i lecisz dalej.
Jestem w chuj w formie, pracuję, biorę suple.
Żeby zamknąć tą niepotrzebną dyskusję powiem tylko, że opinia jaka by nie była, jest wyłącznie informacją dla innych i dla vendora o jakości danego sortu.
Chcecie to ćpajcie tylko miejcie świadomość o wyjątkowej neurotoksycxnosci obecnego sortu.
Może ktoś ma większe pokłady spokoju odemnie, może komuś to nie będzie przeszkadzać, nie mi to oceniać.
Ja tylko piszę o doznaniach jakie MI towarzyszyły.
Mi to nie pasuje i wyklucza całkowicie dalsze testy tego odczynnika w przyszłości bez względu na to od kogo i jak bardzo dobry on by nie był.
Takie mam zasady, takie mam wewnętrzne mechanizmy bhp.
Tak samo wyleczyla mnie alfa, teraz wyleczył mnie nep.
Jeśli coś takiego zdarzyło się raz to równie dobrze może wydarzyć się w przyszłości a nie chcę takiej sytuacji, że kupię sobie worek dwadzieścia gram + , trafi się taki skurwiel jeszcze raz i wyląduje po tym w Choroszczy albo coś mi się stanie.
Także ze stymulantów pozostaje mi jedynie hexen i mefedron.
Tyle w temacie.
Epsiakos Dead Nightmares
Twierdzicie w zaparte że to wina braku dopaminy.
To w takim razie jak wytłumaczycie TO:
Przed świętami miałem 25 nepa od esco.
W dwa dni wjebałem 20, następnie byłem dwa dni w pracy, po powrocie zjadłem pozostałe 5.
Po wszystkim się wyspałem, uzupełniłem suple, nie było żadnych rewolucji poza zmęczeniem. Żadnego porycia, no nic.
Gdyby wasza teoria o braku dopaminy była trafiona, to po zjedzeniu tamtej piątki powinienem mieć takie bądź zbliżone perypetie jak teraz a tamten zjazd nawet nie otarł się o armagedon jakiego doświadczyłem teraz.
Także swoje sugestie nt dopaminy i jej braku prosze sobie zachować dla siebie bo ni chuja nie ma to przełożenia na rzeczywistość.
25 gram mnie nie zdemolowalo, a robią to 3 gramy więc o czym my tu gadamy XD
Jaka kurwa dopamina.
Ten sort jest jakiś trafiony, robi rzeźnie z mózgu.