Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
03.02.2026, 19:19
Nie ma stałego czasu na regenerację dopaminy, nie wprowadzaj w błąd, proces zajmuje od kilku dni do nawet kilku miesięcy.
Można wygooglać też jakie procesy znacząco przyspieszają proces tej regeneracji.
Niemniej odbiegamy tym od tematu wątku.
Natomiast twoje czy twojego ziomka odczucia nie wykluczają symptomów jakie towarzyszyły mi.
Obecny sort to neurotoksyczne badziewie, nic, naprawdę nic nie zdemolowało mnie bardziej w ciągu ostatnich dwóch lat jak te trzy, powtarzam TRZY gramy dopka.
Gdzie intensywność badań nie wykracza poza moją normę a ilości spożywane wcześniej były zawsze o wiele, wiele większe nierzadko przekraczające 20 gr w weekend.
Jednak to po TRZECH gramach zarzuca mi się braki w zasobach.
Za chwilę wyjdzie, że to moja wina, ze sort jest neurotoksyczny
Ludzie tu lepiej odemnie znają mój organizm i wiedzą co jem, jak funkcjonuje, jaki prowadzę tryb życia xd
Kabaret.
Dalsza dyskusja nie ma sensu.
Można wygooglać też jakie procesy znacząco przyspieszają proces tej regeneracji.
Niemniej odbiegamy tym od tematu wątku.
Natomiast twoje czy twojego ziomka odczucia nie wykluczają symptomów jakie towarzyszyły mi.
Obecny sort to neurotoksyczne badziewie, nic, naprawdę nic nie zdemolowało mnie bardziej w ciągu ostatnich dwóch lat jak te trzy, powtarzam TRZY gramy dopka.
Gdzie intensywność badań nie wykracza poza moją normę a ilości spożywane wcześniej były zawsze o wiele, wiele większe nierzadko przekraczające 20 gr w weekend.
Jednak to po TRZECH gramach zarzuca mi się braki w zasobach.
Za chwilę wyjdzie, że to moja wina, ze sort jest neurotoksyczny

Ludzie tu lepiej odemnie znają mój organizm i wiedzą co jem, jak funkcjonuje, jaki prowadzę tryb życia xd
Kabaret.
Dalsza dyskusja nie ma sensu.