Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RCGang.shop - Temat główny
12.02.2026, 14:17
Kolego słuchaj jeśli zamawiam to chciałbym wiedzieć skąd idzie paczka bo wtedy jestem w stanie określić mniej więcej ile ona będzie szła.
Jeśli idzie o nas zza granicy to spoko pewnie kurier, jeśli idzie na żółte skrzynki tak jak u nas tak jak wszyscy wiedzą jak u nas to działa w Polsce, no to jaki masz z tym problem?
Nie widzę problemu żeby vendor podał kraj wysyłki bo to właśnie zależy od tego czy zamówię.
Nie wiem czy sprawdzałeś stronę ale można napisać tylko poprzez wysłanie wiadomości na stronie a maila z samego w sobie nie znalazłem.
Nie wiem jeszcze jak to wygląda dokładnie bo vendor piszę po polsku a ja do niego napisałem po angielsku licząc że skoro strona jest w euro w sensie ceny, sama nazwa i tak dalej. Nie wiem po prostu no nie znam i pytam.
Jesteś nowym użytkownikiem więc ty nie wychodź przed szereg skoro nie wiesz jak to wszystko tutaj działa.
Zobacz popatrz sobie na partnerskie sklepy
I zadaj sobie pytanie albo nie wiem zapytaj kolegów
Z jakiego sklepu i jak są wysyłane przesyłki?
Pewnie będziesz wiedział ze samych postów.
To teraz zastanów się co napisałeś do mnie.
I co to miało na celu?
Jeśli idzie o nas zza granicy to spoko pewnie kurier, jeśli idzie na żółte skrzynki tak jak u nas tak jak wszyscy wiedzą jak u nas to działa w Polsce, no to jaki masz z tym problem?
Nie widzę problemu żeby vendor podał kraj wysyłki bo to właśnie zależy od tego czy zamówię.
Nie wiem czy sprawdzałeś stronę ale można napisać tylko poprzez wysłanie wiadomości na stronie a maila z samego w sobie nie znalazłem.
Nie wiem jeszcze jak to wygląda dokładnie bo vendor piszę po polsku a ja do niego napisałem po angielsku licząc że skoro strona jest w euro w sensie ceny, sama nazwa i tak dalej. Nie wiem po prostu no nie znam i pytam.
Jesteś nowym użytkownikiem więc ty nie wychodź przed szereg skoro nie wiesz jak to wszystko tutaj działa.
Zobacz popatrz sobie na partnerskie sklepy
I zadaj sobie pytanie albo nie wiem zapytaj kolegów
Z jakiego sklepu i jak są wysyłane przesyłki?
Pewnie będziesz wiedział ze samych postów.
To teraz zastanów się co napisałeś do mnie.
I co to miało na celu?
Truturututu . Baby Shark, modelkom sypię proch na blat