(09.02.2026, 23:57)tomnook napisał(a): Jak spróbujecie i traficie poprawnie to zrozumiecie o czym mówię
Najlepsze są do tego strzykawki 1 ml aczkolwiek w zależności od towaru możliwe że trzeba to rozdzielić na parę strzałów żeby nie poparzyć sobię dupska (szczególnie tak jest z 3-CMC). Polecam wziąść sobie coś typu kieliszek i odmierzyć przegotowaną wodę - nie cały 1ml, trzeba pamiętać że towar też dodaje objętości.
Z tego co gdzieś wyczytałem przy stymulantach nie powinno używać się ciepłej/gorącej wody - nie mam pojęcia czemu, mam nadzieje że ktoś rozjaśni ocb.
Strzykawke po użyciu zutylizować.
Jak ktoś twierdzi że to pedalskie to może jakieś kompleksy, ja swojego ciała się nie boje i mam wszystko co najlepsze z oralu i sniffa, bez czekania długo na start
kto lubi anal, ten doceni ta metodę aplikacji. nie straszcie poparzeniem. jeśli rozpuścisz dawkę w 1 ml nie będzie poparzeń. przynajmniej ja nie doświadczyłem. trojki rozpuszczają się fajnie. 4m gorzej ale tez da rade. innych substancji ta droga nie aplikowałem. nie bojcie się eksperymentować ;-)