Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
16.02.2026, 15:03
KAMILQ+12
Dobrze prawi.
Jeśli jecie 3CMC rekreacyjnie, a nie wyczynowo, to lepiej odpuśćcie sobie meth.
Trójką krzywdy sobie nie zrobisz, a ewentualna paranoja przejdzie Ci w 1,5 godzinki regularnego oddychania.
Przy dobrej mecie dochodziłem do 500mg vapo na dobę i byłem absolutnie przez cały czas wyjebany jak bezpiecznik.
Niestety potem też 3 dni dochodziłem do siebie.
Jeżeli ktoś ma skłonności do paranoi, albo kardiozwał to bez benzo bym nawet nie podchodził do mety - mimo, że nie pochwalam łączenia stimów z benzodiazepinami, to przy tak silnej i schizowej substancji posiadanie benzo na wszelki wypadek uznałbym jako redukcję szkód, a nie jako nieodpowiedzialny miks.
To nie zabawka, tylko dopaminowy buldożer.
Uważajcie na siebie.
Dobrze prawi.
Jeśli jecie 3CMC rekreacyjnie, a nie wyczynowo, to lepiej odpuśćcie sobie meth.
Trójką krzywdy sobie nie zrobisz, a ewentualna paranoja przejdzie Ci w 1,5 godzinki regularnego oddychania.
Przy dobrej mecie dochodziłem do 500mg vapo na dobę i byłem absolutnie przez cały czas wyjebany jak bezpiecznik.
Niestety potem też 3 dni dochodziłem do siebie.
Jeżeli ktoś ma skłonności do paranoi, albo kardiozwał to bez benzo bym nawet nie podchodził do mety - mimo, że nie pochwalam łączenia stimów z benzodiazepinami, to przy tak silnej i schizowej substancji posiadanie benzo na wszelki wypadek uznałbym jako redukcję szkód, a nie jako nieodpowiedzialny miks.
To nie zabawka, tylko dopaminowy buldożer.
Uważajcie na siebie.
Big fax, ribs got saucy no Nic Nacs, sink that