Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
High-Life.market - Temat główny
17.02.2026, 02:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17.02.2026, 02:20 przez user5182743.)
Napisałem z 40min temu to 20min temu dostałem odpowiedź konkretną.
pcstyle 6 dni minęło i nic nie piszesz, że nie ma dalej?
No ta, bo doleciał ale już napisać że doleciał to nie trzeba ale jak jest opóźnienie 1 dzień to obowiązek posta
Chyba że się myle. No daj znać może?
Jak by nie doleciało coś to forum by się zacinało od postów, to chyba nie trzeba mówić.
Widocznie nikt nie zdał relacji odbioru i tyle.
A co chcesz wiedzieć? Czy dostaniesz na pickup? Słyszałem, że jakieś problemy z tym są.-poczytaj wyżej.
Czy chciałeś kuriera z odbiorem?
Najbardziej legit info to da Ci vendor tutaj to różnie bywa/ a może się coś zmieniło już.
Pisz maila, tu to się najwyżej zasugerujesz tymi co zamawiali i co pisali ale wiesz że różne przypadki są, więc też nie zapomnij napisać czy wszystko ok
czy nie.
pcstyle 6 dni minęło i nic nie piszesz, że nie ma dalej?
No ta, bo doleciał ale już napisać że doleciał to nie trzeba ale jak jest opóźnienie 1 dzień to obowiązek posta
Chyba że się myle. No daj znać może?
Jak by nie doleciało coś to forum by się zacinało od postów, to chyba nie trzeba mówić.
Widocznie nikt nie zdał relacji odbioru i tyle.
(09.02.2026, 07:43)jimirison1 napisał(a): Siema, orientujecie sie jak to wygląda z gołębiem do naszych spierdolonych sąsiadów na zachodzie?
A co chcesz wiedzieć? Czy dostaniesz na pickup? Słyszałem, że jakieś problemy z tym są.-poczytaj wyżej.
Czy chciałeś kuriera z odbiorem?
Najbardziej legit info to da Ci vendor tutaj to różnie bywa/ a może się coś zmieniło już.
Pisz maila, tu to się najwyżej zasugerujesz tymi co zamawiali i co pisali ale wiesz że różne przypadki są, więc też nie zapomnij napisać czy wszystko ok
czy nie.