Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Loperamid
19.02.2026, 23:09
(19.02.2026, 12:03)SUbWAY napisał(a): Z całym szacunkiem do Twórcy wątku ale wytłumacz mi po co podajesz charakterystyki substancji, które już dawno zostały opisane na Wikipedii czy [h]? Gdyby to był Twój pierwszy post tego typu to bym to jeszcze zrozumiał ale tak nie jest. Doceniam wkład pracy włożony w zredagowanie takiej wrzuty ale to nie zmienia mojego pytania: "po hooy?". Nie wiem na jakiej zasadzie działa konkurs na dopal.org lecz zakładam, że ilość postów nie ma znaczenia. To tyle - nikogo nie chciałem urazić, poza tym jestem trochę sponiewierany. Regards :]
(Ja akurat bez szacunku do Twórcy)
Zgadzam się z Subwayem.
Sam tę kwestię poruszałem już kilka razy.
Poza tym - on gówno sam zredagował. Te opisy przeklejane są zazwyczaj z zagranicznych forów/gpt. A to, co napisze sam, brzmi jak masło maślane. Wystarczy się wczytać.
Konkurs (na nagrody) działa właśnie na tej zasadzie - ilość postów.
Bortak co prawda oddaje nagrody, które wygrał w konkursach za aktywność - ale doxyou ma pewne powąody aby sądzić, że nie "oddaje", a sprzedaje.
(19.02.2026, 11:28)Czeslawo napisał(a): Skracając "Loperamid” nie wykazuje istotnego działania psychoaktywnego.
Słowo klucz - nie wykazuje działania psychoaktywnego, a forum dotyczy tychże substancji, nic dodać nic ująć.
(19.02.2026, 14:00)Bortak42 napisał(a): Czeslawo
No jakiegoś tam specjalnie istotnego nie wykazuje faktycznie chyba, ale jakieś tam.
"jakiegoś tam specjalnie istotnego nie wykazuje faktycznie chyba, ale jakieś tam."
Słuchaj, wrzuć jeszcze wątek o paracetamolu - też nie wykazuje istotnego działania psychoaktywnego, ale jak weźmiesz dawkę kilka razy większą niż maksymalna dzienna, to możesz doświadczyć zajebistych zaburzeń koordynacji ruchowej... Chyba można to podciągnąć pod działanie psychoaktywne? (Oczywiście w najlepszym wypadku po takiej dawce wylądujesz na SORZe, ale płukanie żołądka, to też zajebista atrakcja.)
(19.02.2026, 15:20)Dead Nightmares napisał(a): Jezeli ktos sie nabawi odstawiennych od opio i bedzie chcial odstawic to loperamid w duzych dawkach mocno oslabia skreta, ale jakie zatwardzenia sie po tym wtedy ma to glowa mala
Do takich informacji powinien służyć wątek o Opio/minimalizowaniu szkód po Opio, ale typek nie zadaje sobie tak dużego trudu jak "myślenie" a dopiero używanie wyszukiwarki.
Robię co chce bo na życie dzisiaj patrzę jak na szmatę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
Do dzisiaj płacę za błędy i chcę już ostatnią ratę
| Wiadomości w tym wątku |
|
RE: Loperamid - przez Czeslawo - 19.02.2026, 11:28
RE: Loperamid - przez SUbWAY - 19.02.2026, 12:03
RE: Loperamid - przez Bortak42 - 19.02.2026, 14:00
RE: Loperamid - przez Czeslawo - 19.02.2026, 14:42
RE: Loperamid - przez user5182743 - 19.02.2026, 14:57
RE: Loperamid - przez Dead Nightmares - 19.02.2026, 15:20
RE: Loperamid - przez doxyou - 19.02.2026, 23:09