Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
Ja trochę napiszę w TYŁ ... bo obiecałam vendorowei reckę, a ja słowa dotrzymuję. Zwłaszcza że HL zawsze był fear wobec mnie, a gratisy które dostawałam czasami wyglądały jak porzadne zamówienie
haha
Tak trochę stanę w obronie tych "nonejmowych" userów, do których się EPSi przypiepszył, bo w sumie mają rację...
sorcik był kiepski, i to bardzo kiepski.
Tutaj wiele się nie rozpiszę, prócz tego, że... dobrze że wjechał NOWY, który juz z wyglądu wygląda super i zachęcająco.
Ten poprzedni praktycznie nie miał żadnych plusów:
- Dziwnie pachniał
- Długo się ładował
- Mokrawy, aplikacja tego to była porażka
- Ogólnie to on nawet działał ... tylko że to takie działanie bardziej w stronę 3CMC anijeżeli mefa ... no jeśli ktoś się spodziewał tego mefedronowego "mam wszystko gdzieś" no to by się zawiódł.
Ogólnie to coś było aktywne, ale nie zamówiła bym tego raczej.
- i ten zjazd... ja po mefie praktycznie nie odczuwam żadnego, kardio dało o sobie znać + lekkie poparzenia.
Dla mnie to taki mef - nie mef ... coś co klepuo no i tyle... i to jeszcze "tak se".
Nie wiem co to było, ale ... nie sprowadzajcie już tego typu wynalazków! haha
pozdrawiam zarówno vendora jak i userów
hahaTak trochę stanę w obronie tych "nonejmowych" userów, do których się EPSi przypiepszył, bo w sumie mają rację...
sorcik był kiepski, i to bardzo kiepski.
Tutaj wiele się nie rozpiszę, prócz tego, że... dobrze że wjechał NOWY, który juz z wyglądu wygląda super i zachęcająco.
Ten poprzedni praktycznie nie miał żadnych plusów:
- Dziwnie pachniał
- Długo się ładował
- Mokrawy, aplikacja tego to była porażka
- Ogólnie to on nawet działał ... tylko że to takie działanie bardziej w stronę 3CMC anijeżeli mefa ... no jeśli ktoś się spodziewał tego mefedronowego "mam wszystko gdzieś" no to by się zawiódł.
Ogólnie to coś było aktywne, ale nie zamówiła bym tego raczej.
- i ten zjazd... ja po mefie praktycznie nie odczuwam żadnego, kardio dało o sobie znać + lekkie poparzenia.
Dla mnie to taki mef - nie mef ... coś co klepuo no i tyle... i to jeszcze "tak se".
Nie wiem co to było, ale ... nie sprowadzajcie już tego typu wynalazków! haha

pozdrawiam zarówno vendora jak i userów
Epsiakos napisał 02.03.2026, 14:52:
Droga Soniu, uzylas liczby mnogiej o to tylko jeden obywatel bez zeba
Droga Soniu, uzylas liczby mnogiej o to tylko jeden obywatel bez zeba