Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Paczka
Zastanawiam się jak bardzo ćpun może być nierozważny
Wiadomo tutaj mamy różnych vendorow i Escobara +który wysyła nagrody , Hajlajf i to tyle na żółte skrzynki
dla chcącego nic trudnego aby podszyć się w. Moment kiedy nasz wybrany osobnik będzie czekal na paczkę lub nagrodę można bardzo prosto podszyć się (wysłać i nadać właściwe)ale domiesane i z dosypką..no cokolwiek jak by ktoś chciał to by to zrobił , mówię tu o sytuacji tej konkretnej akurat
Kto by mial wtedy lipe? Jakby załóżmy że osobnik się przekręcił no bo narkotyki ropy..okej ale dojebal mu typ fenta i służby się wzięły
jak to tłumaczyć później po stronie vendora się stawiając bo handel to handel ale już spoowodowanie śmierci, opioidy itd
Co z ludźmi którzy by się dowiedzieli o tej akcji że wyszło to z rąk vendora?
Co gdyby konkurencja tak zrobiła?
Rozumi ktoś?:
Jak nie to napiszę jeszcze raz za 2 dni jaśniej :O
I żeby uprzedzic pytania, czy coś,nie nie planuję nic ja sam juz ledwo dycham i tak xd
Załóżmy że mój wróg by to zrobił, mało prawdopodobne ale myślałem o tym
Poniżej przepisane przez GPT
Wiadomo tutaj mamy różnych vendorow i Escobara +który wysyła nagrody , Hajlajf i to tyle na żółte skrzynki
dla chcącego nic trudnego aby podszyć się w. Moment kiedy nasz wybrany osobnik będzie czekal na paczkę lub nagrodę można bardzo prosto podszyć się (wysłać i nadać właściwe)ale domiesane i z dosypką..no cokolwiek jak by ktoś chciał to by to zrobił , mówię tu o sytuacji tej konkretnej akurat
Kto by mial wtedy lipe? Jakby załóżmy że osobnik się przekręcił no bo narkotyki ropy..okej ale dojebal mu typ fenta i służby się wzięły
jak to tłumaczyć później po stronie vendora się stawiając bo handel to handel ale już spoowodowanie śmierci, opioidy itd
Co z ludźmi którzy by się dowiedzieli o tej akcji że wyszło to z rąk vendora?
Co gdyby konkurencja tak zrobiła?
Rozumi ktoś?:
Jak nie to napiszę jeszcze raz za 2 dni jaśniej :O
I żeby uprzedzic pytania, czy coś,nie nie planuję nic ja sam juz ledwo dycham i tak xd
Załóżmy że mój wróg by to zrobił, mało prawdopodobne ale myślałem o tym
Poniżej przepisane przez GPT
| Wiadomości w tym wątku |
|
Paczka - przez user5182743 - Wczoraj, 09:49
RE: Paczka - przez Konrad Curze - Wczoraj, 11:17
RE: Paczka - przez user5182743 - Wczoraj, 11:28
|