Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Paczka
Wczoraj, 11:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: Wczoraj, 11:28 przez user5182743.)
Konrad Curze choćby chcieli to tak prosto zrobić to nie,bo wtedy zamkną albo kontrola wszystkiego+++
Bardziej chodziło mi o sytuacje że ktoś zna maila swojej ofiary, paczkomat w którym odbiera,tworzy maila nie wiem,przykład
admln@info.net
a właściwy to admin@info.net
Prawie różnicy nie widać, L zamienione na I, teraz formułka i dalej można się domyślić,nie bede tu jakiegoś poradnika tworzyć tylko analizę ryzyka i dyskusje, o to chodzi.
A to analiza z podstawieniem wroga usera-usera , a gdyby to inaczej polączyć .. ?
my sobie możemy popisać itp itd A tak serio to CBŚ chyba by 20lat analizowało kogo to sprawka : czy czasem nie sabotaż i podstawienie wrobienie innej osoby
NIE NALEŻY KLIKAC W ODNOŚNIKI EMAIL PRZYKLADY I NAWET NIE WIEM CZY INSTIEJA
Bardziej chodziło mi o sytuacje że ktoś zna maila swojej ofiary, paczkomat w którym odbiera,tworzy maila nie wiem,przykład
admln@info.net
a właściwy to admin@info.net
Prawie różnicy nie widać, L zamienione na I, teraz formułka i dalej można się domyślić,nie bede tu jakiegoś poradnika tworzyć tylko analizę ryzyka i dyskusje, o to chodzi.
A to analiza z podstawieniem wroga usera-usera , a gdyby to inaczej polączyć .. ?
my sobie możemy popisać itp itd A tak serio to CBŚ chyba by 20lat analizowało kogo to sprawka : czy czasem nie sabotaż i podstawienie wrobienie innej osoby
NIE NALEŻY KLIKAC W ODNOŚNIKI EMAIL PRZYKLADY I NAWET NIE WIEM CZY INSTIEJA
| Wiadomości w tym wątku |
|
Paczka - przez user5182743 - Wczoraj, 09:49
RE: Paczka - przez Konrad Curze - Wczoraj, 11:17
RE: Paczka - przez user5182743 - Wczoraj, 11:28
|