Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
RCGang.shop - Temat główny
Wrocilem wlasnie do domu z pracy status paczki : odebrana o ****. Jest to kompletni nie mozliwe bo bylem w pracy pracuje od 6 do 14. Paczki nigdzie nie znalazlem u sasiada itp (zaczelem poszukiwania) - Nie znalazlem. Wiec dzwonie na infolinie i tam Pani powiedziala ze adres ktory podaje przez telefon nie jest adresem na paczcze. Na Nadaniu jest inny adres- Imie nazwisko kod miasto sie zgadza tylko adres bo podawalem to pokoleji i Pani sprawdzala dopiero na adresie oznajmila ze nie zgada sie adres. Ewidentny blad nadawcy. Ja sprawdzilem w @ podalem w zamowienie DOBRZE ADRES, Nadawca chyba wystarczy ze wejdzie w paczke i zobaczy ze adres sie nie zgadasza. Dodam ze napisalem tak : adres : *ul Dopalowa 6 B 2 .Nie wiem jak mozna sie pomylic... ale tu juz nie chodzi o to ja nawet juz mam to w dupie to paczke odebral jakis inny sasiad teraz wszystko sprzatam bo co jak to zaniusl na psy? No szkurwa jestem wsciekly.
ja jestem stary wyga 17 lat doswiadczenia mordo i pierwszy raz takie cos. Aktualnie tez czekam na pake z highlife. Sam fakt ze zamowilem 5 f adb 4x mowi samo za siebie
Czekam na odpowiedz !! Dodatkowo we wiadomosci chcialbym sie dowiedziec na jaki adres naprawde zostala ona doreczona zebym uwazal....
Podalem prawidlowy i Pani powiedziala ze inny adres jest na paczce, mam kontaktowac sie z nadawca.
ja jestem stary wyga 17 lat doswiadczenia mordo i pierwszy raz takie cos. Aktualnie tez czekam na pake z highlife. Sam fakt ze zamowilem 5 f adb 4x mowi samo za siebie
Czekam na odpowiedz !! Dodatkowo we wiadomosci chcialbym sie dowiedziec na jaki adres naprawde zostala ona doreczona zebym uwazal....
(10.03.2026, 15:37)Inferno napisał(a): bnq istnieje możliwość że zamieniłes nr mieszkania z nr domu i poszło całkowicie do innej klatki albo coś w tym stylu?
Skoro rozmawiałeś na infolinii to dlaczego niby nie podałeś prawidłowego adresu?
Czy to była rozmowa kiedy dzwoniłeś bo paczka widniała na track jako odebrała a nie odberales?
Opisz sytuację bo wątpię że vendor jednal się i zamiast np 22 to 34 wpisał
Podalem prawidlowy i Pani powiedziala ze inny adres jest na paczce, mam kontaktowac sie z nadawca.