Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
13.03.2026, 02:24
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.03.2026, 02:25 przez yonekolbaser.)
podobnie jak Ty i jak poprzedni testują z lepszym czasem na setkę leżąc niz jadąc NA rowerze. Temat mam od 20 lutego jakos, jak zjadłem od tamtej pory 2-3g do dziś to jest max.. do pracy totalny rozkurwiacz skupienia, przy za dużej kresce nie dałem rady opanować fazy, a mam za sobą naście lat związku z białą damą Polski, gdy chodziliśmy jeszcze za czasów jej świetności..
Dla mnie 2strong, ale szczury bardzo polubiły i na pewno będzie dobierane - żaden bardziej I mnjej dostępny koks w stolicy nie stawia na nogi tak dobrze jak ten NEP - bez znaczenia jak bardzo jesteś najebany i przetyrany..
Zalecam ostroznie do tego podchodzić
Jakość 11/10
cena 11/10
obsluga Pablo 11/10
napisze jeszcze wkrótce recke o 4mmc NA którym lekko się zawiodłem, ale to już gdzie indziej rozwinę
take care
Dla mnie 2strong, ale szczury bardzo polubiły i na pewno będzie dobierane - żaden bardziej I mnjej dostępny koks w stolicy nie stawia na nogi tak dobrze jak ten NEP - bez znaczenia jak bardzo jesteś najebany i przetyrany..
Zalecam ostroznie do tego podchodzić
Jakość 11/10
cena 11/10
obsluga Pablo 11/10
napisze jeszcze wkrótce recke o 4mmc NA którym lekko się zawiodłem, ale to już gdzie indziej rozwinę
take care