Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
1 godzinę temu
Do mnie już wszystko dotarło kilka dni po zamówieniu. Jeśli ktoś ma problem z kontaktem, to zapewne pominął pewną kluczową kwestię regulaminu sklepu. Osobiście nie mam tutaj żadnych zastrzeżeń - komunikacja jasna, prosta i zrozumiała.
Co do zamówienia - wszystko się zgadza. Prosiłem dodatkowo o tylko minimalną próbkę pewnej substancji, a otrzymałem... całkiem pokaźną ilość, za co dziękuję firmie
Chciałem się przyczepić jedynie do tej widocznej części opakowania - ale prawdopodobnie jest to celowy i przemyślany zabieg, aby przesyłka nie wzbudzała podejrzeń.
Recenzje materiału będą po testach ale zapowiada się nieźle.
Co do zamówienia - wszystko się zgadza. Prosiłem dodatkowo o tylko minimalną próbkę pewnej substancji, a otrzymałem... całkiem pokaźną ilość, za co dziękuję firmie
Chciałem się przyczepić jedynie do tej widocznej części opakowania - ale prawdopodobnie jest to celowy i przemyślany zabieg, aby przesyłka nie wzbudzała podejrzeń. Recenzje materiału będą po testach ale zapowiada się nieźle.