Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Benzo + stymulanty - Jak bardzo nierozsądne?
(17.03.2026, 08:15)wwojtuss napisał(a): igraniem ze smiercia nie jest samo branie substancji, a sposob w jaki sie z nia obchodzisz - te sama substancje spozywaly dwie osoby, jedna nie wykonala nawet jednej czynnosci majacej na celu zniwelowanie ryzyka odjebania sie losowego cyrku, malo tego, sam dolewal oliwy do ognia, a druga zdaje sobie sprawe, ze nie jest niesmiertelna, podszedl do sprawy profesjonalnie i sie nie wylogowal z zycia.
a wystarczylo zeby uswiadomil sobie, ze przezycie takiej ilosci opioidow i benzosow to nie jest swiadectwo wytrzymalosci, a zwyczajny fart albo dowod na to ze smierc zapomniala sie o kogos upomniec tamtego razu xd
i choj. i wywaliło mi posta 😄
Nie ma czegoś takiego jak profesjonalne podejście przy opio które nie jest apreczne a może być losowym drągiem który Ci wrzuci diler do samarki.
Podobna historia była lata temu jak ludzie testowali 2-dpmp albo 3.4ctmp. Substancja ma długi okres działania i bardzo długi okres wejścia. Ludzie myśleli, że podanie 2mg zadziała od razu. No nie. Tam okres wejścia liczony jest w godzinach. M.in przez te.hisrorie. jak ja coś dostawałem to pierwsze podejście to było na wykałaczkę i na język. I dzień odczekiwania. Ale ile osób tak robi ? I przy opio jak odliczysz np proporcjonalnie powiedzmy 100mcg albo 10mg ?
A jeśli już odliczysz to jak to wynieszasz ? miałem lata temu kumatefo kolezke.
Ten miał bardzo dokładna wagę. Z kupionego np 0.5gr odważał 100mg. To rozpuszczal w 100ml (albo w 200ml). Po rozpuszczeniu w 100ml miał 1mg/1ml. I dawkował to insulinowkami. A i tak się obudził w szpitalu, bo okazało się, że rozpuścił towar ale niedokładnie i na dnie zostało kilka grudek i przez 90 proc czasu podawał sobie towar o iles procent słabszy a jak już wycpal większość towaru ze strzykawki i potrząsnął to rozpuścił resztę towaru i była lipa.
Tak więc możesz być najdokladniejszym ćpunem a i tak niefart lub chwila nieuwagi mogą Cię usadzić.
(17.03.2026, 22:01)doxyou napisał(a): Poznałem.
Poczytałem jego posty, postarałem się trochę wydobyć z tego jaki był w rzeczywistości.
Nie da się zaprzeczyć, temu co mówisz.
Miał niebezpieczne upodobania, a w połączeniu z jego charakterem tragedia była do przewidzenia.
Grozi to każdemu z nas, kto lubuje się w takich miksach, a wiem, że zostało jeszcze kilku nas, którzy lubią popić Benzo browarem, albo zagryźć Oksy Klonazolamem.
Oczywiście jest to zupełnie inny, niższy kaliber zagrożenia niż chińskie opio, których jak to ktoś ładnie ujął "nie obchodzi, że masz tolerkę na tramca", ale zagrożenie tak, czy srak jest realne i należy mieć tego świadomość i w myśl hasła "selekcja naturalna" brać za to odpowiedzialność.
Niech mu ziemia lekką będzie.
i znów błąd. Problemy może złapać każdy. Ja lata temu od pewnych fejkow dostałem sample. i albo ja albo jeszcze ktoś im napisaliśmy, że chujnia a nie dobry towar.
A tu okazało się, że 9 na 10 ludzi wymieszało nowy hex i nowe cmc że starym i byli zadowoleni.
Pewien użytkownik ówczesnego forum połapał im gcms i okazało się, że to co im wysłał dostawca to były jakieś analogi analogów. Gdyby podeszli do tematu jak powinni to opinii takich jak moja byłoby więcej a tak...
A tak ja miałem każdy nowy sort od v za free, bo widział, że będzie si. Ale z czasem podziękowałem, bo dobry test to miesiąc przerwy, dawkowanie po kilka mg raz dziennie i obserwacja co i jak.
Tylko, że ja jak testowałem to testowałem a nie waliłem ile wlezie. Kiedyś ktoś z Was dostanie dobrego stima a okaże się, że to jakaś wersja mdma i będą jaja jak jakiś klefiarz wrzuci 0.4gr.