Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - EscobarStore.com
30.03.2026, 17:47
Hej. Przyszłam podzielić się swoim przypadkiem. Zastanawiam się czy tak to zawsze wygląda w podobnej sytuacji, może ktoś miał zbliżone doświadczenie. Zamówienie złożyłam u Esco w *******, opłaciłam w *******. Czekałam grzecznie 5 dni roboczych, ale nic się nie wydarzyło więc napisałam z pytaniem o wysyłkę. Napisali, że paka będzie na bank wysłana w *******. Do czwartku nic nie doleciało, więc napisałam ponownie. Info przyszło w piątek, że paka w drodze. Namiary na odbiór dostałam w ******* szczegóły ***** wieczorem. Tylko że w weekend miałam wyjazd. W poniedziałek paczki w automacie już nie było. Napisałam do vendora jaka zaszła sytuacja i co dalej a ten poprosił o imię, nazwisko, pełny adres, e-mail, numer telefonu. Nie zgodziłam się na podanie danych i zapytałam o inne opcje. W odpowiedzi dostałam bana na zakupy u vendora. No i tak, 700pln poszło się paść. Rozumiem. Wg regulaminu muszę odebrać pakę w 24h. To się nie udało. Ale po części dlatego, że vendor nie nadał paki w obiecanym terminie - ani pierwszym, ani drugim. Paczka przepada, trudno. Ale żeby dać bana dlatego, że nie chcę podać swoich pełnych danych? Tego nie rozumiem. Ktoś podawał swoje dane w takich przypadkach? Może ktoś chce tę paczkę, mogę przekazać vendorowi czyjeś dane...