Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPHP - Opinie o produkcie.
![[Obrazek: IMG-20260402-023937.jpg]](https://i.ibb.co/8Df67syd/IMG-20260402-023937.jpg)
Jest! Hehe. Tolerancja robi swoje. Pomimo 2 tyg przerwy i detoksie w szpitalu, to chuja mi tolerka spadła..
Da się to vapować, z tytoniem też się da palić. No polecam max! Sztosik.
Jutro pojutrze podejdę na świeżo do testów i napiszę coś normalnego. Pozdrawiam!
(01.04.2026, 15:30)sagitta napisał(a): Jest moc, jest energia, jest po prostu zajebiście. Była to miła odmiana od NEP’a. Większy speed, bardziej funkcjonalny jeśli się nie przesadzi z dawką do czego mam tendencję, więc było też trochę breakdancu.
Noredrenalinka, co nie? Ja po nepie i Alfie (chodzi mi o dopaminergiczne ich działanie) to zawsze odlatuje do innego świata. Haha! Wytwórczość mam wtedy na najwyższym poziomie.
KoKozak free base! To jebany aktywizujące trzeba działać i być produktywnym i prospołecznymi dobrym człowiekiem a nie się bać s*** po gaciach trzeba tą no redrenalinę kontrolować po prostu.
Właśnie o to chodzi żeby powoli po prostu wapować ten materiał bo powoli też adrenalina musi w większości swoje stężenie w układzie nerwowym żeby nie wywołać tego szoku. Aż jakby dorzucić do tego czynniki zewnętrzne jakieś bodźce to tu u cywilizacji to może być źle. Ale jest zajebiście po prostu Kozak Max zajebiście się uczymy potem.
olenuitcki..