Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
palenie syntetycznych kanna
Wczoraj, 05:15
Myśle że jak ktoś pali syntetyczne kanna, to raczej sobie właśnie nie radzi.
To nie jest zejście, tylko zespół odstawienny, taki leciutki bo jeszcze cię nie telepie. Jakby było naprawdę źle to nie miałbyś nawet siły wstać i pójść po to piwo.
Leki są, benzodiazepiny, ale to raczej jednorazowe rozwiązanie, zrób tak więcej razy a nim się obejrzysz, to będziesz uzależniony od obu rzeczy naraz, i już w ogóle się załatwisz w chuj.
Jest jedno dobre rozwiązanie - nie palić. Tak, wiem jak to brzmi
Mi samemu dojście do tego niesamowicie genialnego wniosku zajęło wstydliwie długo, ale koniec końców odpuściłem sobie na zawsze juz wszelkie zabawy z syntetycznymi kannabinoidami, bo nie da się tego gówna zapalić normalnie, raz, dwa, tylko jak lecisz to lecisz. A w taki sposób się nie da funkcjonować poza trybem buch-łóżko (ewentualnie podłoga).
To nie jest zejście, tylko zespół odstawienny, taki leciutki bo jeszcze cię nie telepie. Jakby było naprawdę źle to nie miałbyś nawet siły wstać i pójść po to piwo.
Leki są, benzodiazepiny, ale to raczej jednorazowe rozwiązanie, zrób tak więcej razy a nim się obejrzysz, to będziesz uzależniony od obu rzeczy naraz, i już w ogóle się załatwisz w chuj.
Jest jedno dobre rozwiązanie - nie palić. Tak, wiem jak to brzmi
Mi samemu dojście do tego niesamowicie genialnego wniosku zajęło wstydliwie długo, ale koniec końców odpuściłem sobie na zawsze juz wszelkie zabawy z syntetycznymi kannabinoidami, bo nie da się tego gówna zapalić normalnie, raz, dwa, tylko jak lecisz to lecisz. A w taki sposób się nie da funkcjonować poza trybem buch-łóżko (ewentualnie podłoga).
| Wiadomości w tym wątku |
|
palenie syntetycznych kanna - przez Skittles - 05.04.2026, 23:36
RE: palenie syntetycznych kanna - przez horsii - Wczoraj, 05:15
RE: palenie syntetycznych kanna - przez SztywnyMisza - Wczoraj, 09:44
RE: palenie syntetycznych kanna - przez doxyou - Wczoraj, 09:47
RE: palenie syntetycznych kanna - przez Chochlik - 11 godzin(y) temu
|