Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
07.04.2026, 09:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.04.2026, 09:19 przez DrakoMalfoy.)
![[Obrazek: IMG-0305.jpg]](https://i.ibb.co/fzFRYbPv/IMG-0305.jpg)
Dobra jedziemy z tematem,
Oczywiście na starcie dziękuję Escobar za nagrodę .
ILOŚĆ : 7 gram
Jak już zdążyliście zauważyć jak pisze osobiste opinie to bardzo szczegółowo, a więc pięknego poniedziałku wróciłem z Holandii do Polski wyjątkowo musiałem tam pojechać na tydzień to troszeczkę odpocząłem sobie od melanży które bywają ostatnio bardzo często nawet do 2 w tygodniu. Przyjeżdża po mnie kolega jedziemy bo rakietę otwieram widzę zawartość 7 gram w dwóch większych kryształach odrazu sobie myślę o w końcu coś się zmieniło od paru miesięcy bo zwykle to była drobnica.
Sypie 2 linie 100mg wale ja wali mój ziomek, momentalnie uczucie ciepła spokoju, poprawienia humoru i minimalnie wyrzutu serotoniny przejechaliśmy 2 kilometry robię drugiego pasa tylko sobie znowu 100mg i czuje podbicie bardziej słabej nienachalnej fazy która jest czysta w pięknym wydaniu clearheadu (chciałbym coś zaznaczyć w ostatnim miesiącu lecę 2 razy w tygodniu mam tak wyjebane pokłady że nie oczekiwalem cudów)
Pytam ziomka i jak (on jest normalniejszy z pokładami) mówi ze kozak w chuj jedna rycha wyjebała go stratosfery. Dalej to tylko co Chwilę poprawki aż do końca. Więc nie ma co robić kopiuj wklej
Podsumowując urzekło mnie w tym sorcie to że ostatnio bardzo mam pecha do schizogennych sortów u konkurenta 4mmc tak mnie poschizowalo że kurwa dramat jescze raz dramat a u pabla totalny czysty clearhead 0 krzywej fazy aż do końca. SORT JAK NAJBARDDZIEJ WYSOCE AKTYWNY dla ludzi których mają jakie kolwiek pokłady a nawet jak nie to tak jak i ja możecie się rozkoszować delikatną fazą. Jeżeli chodzi o wybór 4mmc to na ten moment wybrałbym od pabla, ale wydaje mi się że parę miesięcy temu miało jakoś więcej mocy.
ZALETY:
+mega czysty sort
+bezzapachowy
+clearhead
WADY:
Chyba żadnych
Ogólnie to jest mój wybór top nr 1 u pabla na ten moment i oczywiście następna nagroda również będzie 4mmc
Be objective and honest.