Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy przemoc może być rozwiązaniem w jakiejkolwiek sytuacji? 06/04/2026
Wczoraj, 03:58
W ciagu dwudziestu lat tylko raz kogoś uderzyłem, w obronie własnej, gość w pracy ewidentnie przekroczył granicę.
Tak jak stał, dostał liścia. Przy wszystkich.
Nie byłem z tego dumny, leżało mi to na sercu cholernie ale wiedziałem, że zachowałem się słusznie.
Od tamtego czasu mija prawie rok i gosc ani razu już wiecej mnie nie prowokował, szanuje moje granice, widzimy się na codzień, gadamy normalnie.
Jeśli sytuacja jest klarowna, gdzie dawałem znaki aby tego nie robił a mimo to atakował mnie dalej, to tak, jeden szybki płaski rozwiązuje sytuację.
Samej przemocy jako takiej nie uznaję, tylko w ostateczności, w obronie własnej i własnych granic.
Uważam, że lepiej odejść, święty spokój jest bezcenny.
Tak jak stał, dostał liścia. Przy wszystkich.
Nie byłem z tego dumny, leżało mi to na sercu cholernie ale wiedziałem, że zachowałem się słusznie.
Od tamtego czasu mija prawie rok i gosc ani razu już wiecej mnie nie prowokował, szanuje moje granice, widzimy się na codzień, gadamy normalnie.
Jeśli sytuacja jest klarowna, gdzie dawałem znaki aby tego nie robił a mimo to atakował mnie dalej, to tak, jeden szybki płaski rozwiązuje sytuację.
Samej przemocy jako takiej nie uznaję, tylko w ostateczności, w obronie własnej i własnych granic.
Uważam, że lepiej odejść, święty spokój jest bezcenny.
...bo nawet małpa zasługuje na odrobinę człowieczeństwa.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Czy przemoc może być rozwiązaniem w jakiejkolwiek sytuacji? 06/04/2026 - przez doxyou - 06.04.2026, 14:32
RE: Czy przemoc może być rozwiązaniem w jakiejkolwiek sytuacji? 06/04/2026 - przez Chochlik - 06.04.2026, 14:38
RE: Czy przemoc może być rozwiązaniem w jakiejkolwiek sytuacji? 06/04/2026 - przez Kajabuza - 06.04.2026, 17:35
RE: Czy przemoc może być rozwiązaniem w jakiejkolwiek sytuacji? 06/04/2026 - przez TYTUS - Wczoraj, 03:58
RE: Czy przemoc może być rozwiązaniem w jakiejkolwiek sytuacji? 06/04/2026 - przez horsii - Wczoraj, 05:44
RE: Czy przemoc może być rozwiązaniem w jakiejkolwiek sytuacji? 06/04/2026 - przez SztywnyMisza - Wczoraj, 07:10
RE: Czy przemoc może być rozwiązaniem w jakiejkolwiek sytuacji? 06/04/2026 - przez Epsiakos - Wczoraj, 07:14
|