Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Znowu to samo. Ostatni raz. Proszę.
8 godzin(y) temu
Cześć.
Kolejny raz przyszło mi bić się w pierś i przepraszać za swoje zachowanie. Jeśli było takie, za które jestem winien przeprosiny komukolwiek: to z całego serca przepraszam.
Jesteśmy tylko ludźmi, każdy czasem coś nawywija, każdy czasem ma poczucie, że popełnił błąd. Ja to poczucie mam. Dlatego przepraszam, jeśli coś zrobiłem, powiedziałem pod wpływem głupich emocji.
Naprawdę przepraszam. Nienawidzę mieć poczucia winy.
Do nikogo nie mam żalu z Was wszystkich - jedynie do samego siebie.
Bardzo byłbym wdzięczny, gdyby któryś z moderatorów zbanował mi konto lub zmienił status na "gość", żebym już nigdy nie mógł zawracać Wam głowy.
Jesteście najlepszą ekipą ze wszystkich, naprawdę. Każdy z Was kto jest częścią tego forum, bez względu na nasze stosunki jest tak zdrowo i uczciwie patrząc w porządku ziomkiem.
Ja muszę spróbować znowu znaleźć właściwą drogę, bo życie bez celu, jest głupie i bez sensu.
Trzymajcie się. Jest wszystko ok. Mam nadzieję...
I naprawdę proszę o zbanowanie konta i pozwolenie odejścia z gwarancją, że darzę to miejsce wyjątkowym sentymentem.
Sorry Wariaty. Szczerze.
Kolejny raz przyszło mi bić się w pierś i przepraszać za swoje zachowanie. Jeśli było takie, za które jestem winien przeprosiny komukolwiek: to z całego serca przepraszam.
Jesteśmy tylko ludźmi, każdy czasem coś nawywija, każdy czasem ma poczucie, że popełnił błąd. Ja to poczucie mam. Dlatego przepraszam, jeśli coś zrobiłem, powiedziałem pod wpływem głupich emocji.
Naprawdę przepraszam. Nienawidzę mieć poczucia winy.
Do nikogo nie mam żalu z Was wszystkich - jedynie do samego siebie.
Bardzo byłbym wdzięczny, gdyby któryś z moderatorów zbanował mi konto lub zmienił status na "gość", żebym już nigdy nie mógł zawracać Wam głowy.
Jesteście najlepszą ekipą ze wszystkich, naprawdę. Każdy z Was kto jest częścią tego forum, bez względu na nasze stosunki jest tak zdrowo i uczciwie patrząc w porządku ziomkiem.
Ja muszę spróbować znowu znaleźć właściwą drogę, bo życie bez celu, jest głupie i bez sensu.
Trzymajcie się. Jest wszystko ok. Mam nadzieję...
I naprawdę proszę o zbanowanie konta i pozwolenie odejścia z gwarancją, że darzę to miejsce wyjątkowym sentymentem.
Sorry Wariaty. Szczerze.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Znowu to samo. Ostatni raz. Proszę. - przez Kajabuza - 8 godzin(y) temu
RE: Znowu to samo. Ostatni raz. Proszę. - przez krzysztoff - 7 godzin(y) temu
RE: Znowu to samo. Ostatni raz. Proszę. - przez TYTUS - 5 godzin(y) temu
RE: Znowu to samo. Ostatni raz. Proszę. - przez doxyou - 3 godzin(y) temu
|