Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
09.04.2026, 14:41
Piszesz w wątku 4MMC, a narrację stosujesz, jakbyś myślał, że w wątku 3MMC (albo coś źle rozumiem).
Tak czy siak sytuacja jest dziwna.
Przykro mi to mówić, ale vendor ostatnio średnio daje radę (patrząc po opiniach) pod względem jakości swoich sortów.
Nie chcę być wścibski ale szukam wytłumaczenia na to, dlaczego ostatnie sorty zbierają tak dużo złych opinii... może peeleny się nie zgadzają? No bo w życiu nie podejrzewałbym vendora o chytrość
Zatem, jako miłosierny samarytanin podzielę się swoją radą...
Lepiej podnieść ceny każdego produktu niż uzupełniać stany magazynowe czymś w stylu "Super cheap wholesale 4mmc powder 0,3 eur/g"
Jako ćpuny, wolimy zapłacić więcej za większą jakość.
Szczególnie, że macie konkurencję.
Tak czy siak sytuacja jest dziwna.
Przykro mi to mówić, ale vendor ostatnio średnio daje radę (patrząc po opiniach) pod względem jakości swoich sortów.
Nie chcę być wścibski ale szukam wytłumaczenia na to, dlaczego ostatnie sorty zbierają tak dużo złych opinii... może peeleny się nie zgadzają? No bo w życiu nie podejrzewałbym vendora o chytrość

Zatem, jako miłosierny samarytanin podzielę się swoją radą...
Lepiej podnieść ceny każdego produktu niż uzupełniać stany magazynowe czymś w stylu "Super cheap wholesale 4mmc powder 0,3 eur/g"
Jako ćpuny, wolimy zapłacić więcej za większą jakość.
Szczególnie, że macie konkurencję.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?