Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Paroksetyna
5 godzin(y) temu
Koszmarny "lek". Dostałem to wiele lat temu od jednego konowała, który po 10 minutach widzenia mnie, stwierdził że to będzie najlepsze, co można zrobić, szczególnie że nigdy wcześniej nie przyjmowałem żadnych innych antydepresantów. Ja to brałem, bo również się nie popisałem inteligencją, a poza tym to byłem gówniarzem. Tak pomogło, że prawie się na tym zajebałem.
Dobrze, ż w porę pierdolnąłem tego lekarza (nie dosłownie) w kąt i odstawiłem to. To był bardzo dobry wybór, nie mam wątpliwości. Aby odstawienie nie było aż taką gehenną, to postanowiłem sobie ulżyć klonazolamem, co przerodziło się w ponad roczny ciąg na klonazolamie. Czy to był też dobry wybór, to można dyskutować, ale z tego co pamiętam, to bawiłem się świetnie.
Dobrze, ż w porę pierdolnąłem tego lekarza (nie dosłownie) w kąt i odstawiłem to. To był bardzo dobry wybór, nie mam wątpliwości. Aby odstawienie nie było aż taką gehenną, to postanowiłem sobie ulżyć klonazolamem, co przerodziło się w ponad roczny ciąg na klonazolamie. Czy to był też dobry wybór, to można dyskutować, ale z tego co pamiętam, to bawiłem się świetnie.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Paroksetyna - przez Bortak42 - 8 godzin(y) temu
RE: Paroksetyna - przez doxyou - 8 godzin(y) temu
RE: Paroksetyna - przez horsii - 5 godzin(y) temu
RE: Paroksetyna - przez doxyou - 5 godzin(y) temu
|