Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nep vs Hexen
Wczoraj, 19:54
Witam szanownych forumowiczów. Chciałbym podzielić się swoimi spostrzeżeniami po badaniu tych dwóch stymulantów (od Pablo btw). Jakoś rok temu sprawdziłem po raz pierwszy, zachęcony recenzjami Nepa . I tu było lekkie rozczarowanie. Szukając dopaminy, znalazłem tylko niesamowitą cheć do pracy. Pomyślałem:to taka mocniejsza amfa i tyle,ale co ważne żadnych skutków ubocznych.
Po jakimś miesiącu na warsztat poszedł Hexen i tu się zaczęła niezła jazda. Od pierwszej kreski wiedziałem że Heniek to nie Nep, i nie bierze jeńców. Pamiętam,że mój mózg nie wiedział co z tym zrobić, zapodając mi takie wachania nastroju, od niesamowitej radochy po kompletne załamanie.
Wtedy pomyślałem: wracam do moich ulubionych chlorków, bo te stymulanty to za wysoki próg.
Minał rok i musiałem sobie udowodnić że jednak coś w tym musi być.
Po ponownym sprawdzeniu tej pary w akcji nastąpiło coś zgoła odmiennego.
Znowu pierwszy Nep, ale zaraz, zaraz. Albo to inna kuchnia gotowała albo nie wiem. Oprócz oczywistego speeda i wyjebanego libido dostałem też masę schiz prześladowczych w gratisie.
Teraz Heniek. I tu też zmiana. Oczywiście po akcji z nepem z ogromnym szacunkiem wziąłem się za badanie. Stan emocjonalny w normie, bez żadnych skrajności, są chęci do pracy i euforia. Przy odpowiednim dawkowaniu stał się moim narzędziem do pracy.
I na koniec jeszcze jedno. Pomiędzy stimami zazwyczaj korzystam z 3 i 4 cmc, a gdy przegne z chlorami to kreska heńka jest niczym lek na kaca.
Oczywiście nie można zapomnieć o tym że podczas testów musisz się dobrze nawadniać i odżywiać, wtedy powyższe stimy nią zrobią aż takiego bałaganu w organizmie.
Pozdrawiam.
Po jakimś miesiącu na warsztat poszedł Hexen i tu się zaczęła niezła jazda. Od pierwszej kreski wiedziałem że Heniek to nie Nep, i nie bierze jeńców. Pamiętam,że mój mózg nie wiedział co z tym zrobić, zapodając mi takie wachania nastroju, od niesamowitej radochy po kompletne załamanie.
Wtedy pomyślałem: wracam do moich ulubionych chlorków, bo te stymulanty to za wysoki próg.
Minał rok i musiałem sobie udowodnić że jednak coś w tym musi być.
Po ponownym sprawdzeniu tej pary w akcji nastąpiło coś zgoła odmiennego.
Znowu pierwszy Nep, ale zaraz, zaraz. Albo to inna kuchnia gotowała albo nie wiem. Oprócz oczywistego speeda i wyjebanego libido dostałem też masę schiz prześladowczych w gratisie.
Teraz Heniek. I tu też zmiana. Oczywiście po akcji z nepem z ogromnym szacunkiem wziąłem się za badanie. Stan emocjonalny w normie, bez żadnych skrajności, są chęci do pracy i euforia. Przy odpowiednim dawkowaniu stał się moim narzędziem do pracy.
I na koniec jeszcze jedno. Pomiędzy stimami zazwyczaj korzystam z 3 i 4 cmc, a gdy przegne z chlorami to kreska heńka jest niczym lek na kaca.
Oczywiście nie można zapomnieć o tym że podczas testów musisz się dobrze nawadniać i odżywiać, wtedy powyższe stimy nią zrobią aż takiego bałaganu w organizmie.
Pozdrawiam.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Nep vs Hexen - przez moher - Wczoraj, 19:54
RE: Nep vs Hexen - przez doxyou - Wczoraj, 20:15
RE: Nep vs Hexen - przez moher - Dzisiaj, 02:30
RE: Nep vs Hexen - przez Surbeusz - Dzisiaj, 00:08
RE: Nep vs Hexen - przez daniel776 - Dzisiaj, 09:59
RE: Nep vs Hexen - przez Bortak42 - 8 godzin(y) temu
RE: Nep vs Hexen - przez doxyou - 11 godzin(y) temu
RE: Nep vs Hexen - przez daniel776 - 9 godzin(y) temu
RE: Nep vs Hexen - przez Dead Nightmares - 11 godzin(y) temu