Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
Hm... no paCZąc na działanie... do tego "prawie sam stim" to tu nalezy strzelać, że pewnie testował NEPa nasz koleszka... pytanie czemu zamiast mefa dostał NEPa?
to raczej pewne na 100% że to nie był Mef. no niestety profil działania tej substancji jest nie-do-podrobienia.
Nowy sort zapowiadał się super... a recek tego "cuda" widzę tu nie wiele...
co do DrakoMalfoy osobiście to go bardzo lubię, czasami mieliśmy psztyczki, ale to normalnie kiedy ktoś ma INNE ZDANIE
ale co do DrakoMalfoy wiadome jest jedno, nie jest to weekendowy zawodnik, nie pierdzieli się w "małe ilości" co sam już nie jednokrotnie pisał, i shizy to raczej byłby dla niego normalny udział w życiu, które prędzej czy później by wystąpiły, a że wystapiły akurat po wzięcia "kolejnego" specyfiku - zakładam w nie małej ilości... No to shizy poniekąd mielibyśmy tako jako wytłumaczone. Strzelam, że pewnie nawet pomyśli, że mu właśnie cisnę... nie to nie to " Drako
", po prostu czasami zanim napiszesz o shizach pomyśl, że to może już czas na małą przerwę, może ten sort nie jest aż tak zły? No bo w sumie co to znaczy, że coś jest shizogenne?
wziąłeś 20mg "substancji badanej" i chodziłeś 3 dni odrealniony? czy nadupcasz po 5g na dobe i się dziwisz?
Nie stoję w obronie HL bo nie testowałam nowego sortu ( o kurde ale was zaskoczyłam co nie?
)
ale:
- może jeden zawodnik testował NEPa - a nie MEFa
- drugi po prostu już przesadza z dawkami ( 50g w miesiąc no chyba że to na handel
) ... Drako serio bez urazy ja sobie trochę żartuję potraktuj to z lajtem 
ja już po prostu wiem, co się rodzi w Twojej głowie.
- a może... to kiepski sort, który nie wiadomo w sumie czym jest. Ale na to póki co mamy zbyt mało recek abv jednogłośnie stwierdzić, że coś tu nie gra.
A biorę pod uwagę wiele recek u naszego Patrona, które były "przeplatane z chujnia i nie warte zachodu".. z .." o ja pierdole - zajebiste"
Z całąpewnością przydało by się to zweryfikowac przez "zaufanych ludzików z forum", którzy jakoś nie kFapią się do testowania materiału co jest kurła z Wami?
to raczej pewne na 100% że to nie był Mef. no niestety profil działania tej substancji jest nie-do-podrobienia.
Nowy sort zapowiadał się super... a recek tego "cuda" widzę tu nie wiele...
co do DrakoMalfoy osobiście to go bardzo lubię, czasami mieliśmy psztyczki, ale to normalnie kiedy ktoś ma INNE ZDANIE
ale co do DrakoMalfoy wiadome jest jedno, nie jest to weekendowy zawodnik, nie pierdzieli się w "małe ilości" co sam już nie jednokrotnie pisał, i shizy to raczej byłby dla niego normalny udział w życiu, które prędzej czy później by wystąpiły, a że wystapiły akurat po wzięcia "kolejnego" specyfiku - zakładam w nie małej ilości... No to shizy poniekąd mielibyśmy tako jako wytłumaczone. Strzelam, że pewnie nawet pomyśli, że mu właśnie cisnę... nie to nie to " Drako
", po prostu czasami zanim napiszesz o shizach pomyśl, że to może już czas na małą przerwę, może ten sort nie jest aż tak zły? No bo w sumie co to znaczy, że coś jest shizogenne?wziąłeś 20mg "substancji badanej" i chodziłeś 3 dni odrealniony? czy nadupcasz po 5g na dobe i się dziwisz?
Nie stoję w obronie HL bo nie testowałam nowego sortu ( o kurde ale was zaskoczyłam co nie?
)ale:
- może jeden zawodnik testował NEPa - a nie MEFa
- drugi po prostu już przesadza z dawkami ( 50g w miesiąc no chyba że to na handel
) ... Drako serio bez urazy ja sobie trochę żartuję potraktuj to z lajtem 
ja już po prostu wiem, co się rodzi w Twojej głowie.
- a może... to kiepski sort, który nie wiadomo w sumie czym jest. Ale na to póki co mamy zbyt mało recek abv jednogłośnie stwierdzić, że coś tu nie gra.
A biorę pod uwagę wiele recek u naszego Patrona, które były "przeplatane z chujnia i nie warte zachodu".. z .." o ja pierdole - zajebiste"
Z całąpewnością przydało by się to zweryfikowac przez "zaufanych ludzików z forum", którzy jakoś nie kFapią się do testowania materiału co jest kurła z Wami?