Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
13.04.2026, 11:55
(12.04.2026, 21:58)doxyou napisał(a): biernackia
Jakie zatem zażywasz dawki i co ile czasu?
Na szybko licząc, musiałbyś brać trochę mniej niż 100mg co 2 godziny, taka dawka daje tylko namiastkę realnych efektów, nawet u osób o zerowej tolerancji... I na pewno nie trzyma 2 godziny, więc co najmniej 30 minut przed każdą dawką powinieneś siedzieć na "zjeździe".
Może my tu wszyscy jesteśmy przetyrańcami i bierzemy dawki jak dla konia, a zażywać powinno się właśnie w sposób jaki opisałem powyżej?
Doxyou. U mnie naprzykład protokół zażywania 4-MMC jest następujący. Na start 150mg a potem co godzinę 30mg az do końca grama.Fazę mam cały czas mocną.Bywa dni, że głeboko extatyczną.Nigdy nie "siedzę na zjezdzie" Zazywam raz na dwa tygodnie.
W temacie4-MMC siedze od 2009r i dopiero teraz mam pierwszą, za kwartał już póltoraroczną, przerwę.Tylko 1x 1g Cherry Coco od HighLife w ten czas zażyłem.Także musicie być przetyrańcami albo nie wiecie, ze mniej jest fajniej.Widzę po znjomych.Potrafia wziąść nawet 3g 3-CMC przez dobę I się ryja.Schizują i woogle zjazdy mają. U mnie nie ma zjazdów.Jest podniesienie nastroju i spadek do normy w 48h od pierwszej 150mg kreski.Inna sprawa, że u mnie dużo ćwiczeń, półmaratony i oddechowe dziwactwa i pewnie przez to inaczej reaguje.
Ale nie wyobrażam sobie takiego ćpania na duzych ilośicach. Miałem z tym próby ale hujowe samopoczucie. Na cholerę sie ryć ilościami jak można malutkie kreseczki I pławić się w extazie