Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
15.04.2026, 18:14
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15.04.2026, 18:16 przez biernackia.)
(14.04.2026, 11:47)DarkSonia napisał(a): Bardzo jestem ciekawa recenzji tych 2gram trzymających 72godziny ... co dokładnie znaczy "trzymało 3 doby" jakie leciały dawki w jakich odstępach czasu... no i jakie dawały efekty. może po prostu "zjazd jaki by nie był" też ktoś zaliczył do efektów działania mefedronu, co poniekąd było by racją.
Mogę powiedzieć tyle:
- Brałem raz NEPa i wg mnie NEP to nie był. 4MMC i innych z tej grupy brałem sporo i wg mnie działanie odpowiada właśnie 4MMC,
- W ciągu 3ciej doby oczywiście padałem już na ryj i widziałem jak przez mgłę, już taki młody nie jestem.
- Bywało że przez 3-4 godziny nie dorzucałem bo czułem się wystarczająco nabuzowany, więc może przez to te śmieszne 2g starczyło na 3 dni.
- Nie walę krech po 300mg na raz, tylko dorzucam co nieco by ogień buzował na stałym poziomie, więc nawet na ciągu nie zużywam więcej niż 1g ketonów.
Wciąż podtrzymuje co powiedziałem: *dla mnie* starczyło tego na 3 dni jazdy, innym może być za mało. Podkreślam tylko, że sort jest trochę dziwny bo 4MMC w przezroczystych kryształach jeszcze nie widziałem. Zawsze miałem taki zdziebko pomarańczowy, jakby nie do końca oczyszczony po syntezie, oraz już przedwcześniej kruszony. Ale na 99.999% było to 4MMC.
edit: niedługo mam zamiar zdobyć tego trochę więcej, zdam relację czy efekty te same bo może fakt że sobie coś wkręcam lol