Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Efylon, N-etylopentylon, βk-EBDP
Wczoraj, 10:42
Bardzo dobrze że tego nie ma. Raz 100 mg potrafiło prawie nic nie porobić, a raz 50-60 mg doprowadzić do fatalnego stanu. Koszmarne gówno, dobrze że brałem to tylko kilka razy i nie skończyło się tragicznie (choć fajnie też nie było), niejeden spadł od tego z rowera. Hexen przy tym to bardzo cywilizowana i przewidywalna substancja. Uboki jakie po tym są, to jest coś niemożliwego. Słyszałem kilka historii o tym jakoby benzo na to miało jakims chujem nie pomagać, tylko pogarszać sytuacje.
Jeszcze za czasow chińskich ketonów w cenie za pół darmo, to niejeden łeb z "dowozu 24" na mieście, potrafił to pogonić jako 4cmc czy coś, bo przecież wszystko jest kryształ. Mój kolega się o tym przekonał w dość przykry sposób.
Jeszcze za czasow chińskich ketonów w cenie za pół darmo, to niejeden łeb z "dowozu 24" na mieście, potrafił to pogonić jako 4cmc czy coś, bo przecież wszystko jest kryształ. Mój kolega się o tym przekonał w dość przykry sposób.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Efylon, N-etylopentylon, βk-EBDP - przez Bortak42 - Wczoraj, 10:08
RE: Efylon, N-etylopentylon, βk-EBDP - przez horsii - Wczoraj, 10:42
RE: Efylon, N-etylopentylon, βk-EBDP - przez Bortak42 - Wczoraj, 15:10
|