Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
W ostatnich dniach odebrałem przesyłke z 50g 4-MMC od pana Pawła, prezentuje sie następująco (zdj na samym dole)
Oba zdjęcia przesdstawiaja dokładnie te same kryształy, tylko jedna fota zrobiona w taki sposób, a druga po chwili ale w inny tzn z innym oświetleniem.
Każdy kamulec na zdj miał po jakieś 5-7g, tak mi powiedziano. Nie zdążono zrobić zdjęc tych jeszcze większych kawałków bo powiedziano mi że rozeszły się migiem zanim zdążono telefon wyciągnać żeby fote cyknąć.
Nie jadłem tej 4 zaznaczam (ale mnóstwo jadłem i były świetne) - mimo tego, biorąc pod uwage że tej o ktorej mowa w poscie to ledwo dotarła i "było i nima" to nie mam wątpliwosci że pan Paweł jak zawsze robi dobrą robotę.
zamawiać śmiało, nie ma opcji się na tym zawieść - no chyba że ktoś wierzy w te uliczne legendy typu "4mmc z 2009 to nie 4mmc z 2026" zamiast w fakty "twoja głowa w 2009 nie była tak przeorana jak jest w 2026".
"Kupujcie bitkojny i zamawiajcie z Escobar wszyscy, to jest bowiem z pierwszej półki mefedron pana Pawła E., który za was będzie skruszony. bierzcie i wąchajcie jego wszyscy, to jest bowiem prima sort, który przez was was i przez wielu będzie doceniany na każdy dobry balet. To czyńcie na vendora pamiątkę" <dzyń>
![[Obrazek: image.png]](https://i.ibb.co/nMDrY7gw/image.png)
Oba zdjęcia przesdstawiaja dokładnie te same kryształy, tylko jedna fota zrobiona w taki sposób, a druga po chwili ale w inny tzn z innym oświetleniem.
Każdy kamulec na zdj miał po jakieś 5-7g, tak mi powiedziano. Nie zdążono zrobić zdjęc tych jeszcze większych kawałków bo powiedziano mi że rozeszły się migiem zanim zdążono telefon wyciągnać żeby fote cyknąć.
Nie jadłem tej 4 zaznaczam (ale mnóstwo jadłem i były świetne) - mimo tego, biorąc pod uwage że tej o ktorej mowa w poscie to ledwo dotarła i "było i nima" to nie mam wątpliwosci że pan Paweł jak zawsze robi dobrą robotę. zamawiać śmiało, nie ma opcji się na tym zawieść - no chyba że ktoś wierzy w te uliczne legendy typu "4mmc z 2009 to nie 4mmc z 2026" zamiast w fakty "twoja głowa w 2009 nie była tak przeorana jak jest w 2026".
"Kupujcie bitkojny i zamawiajcie z Escobar wszyscy, to jest bowiem z pierwszej półki mefedron pana Pawła E., który za was będzie skruszony. bierzcie i wąchajcie jego wszyscy, to jest bowiem prima sort, który przez was was i przez wielu będzie doceniany na każdy dobry balet. To czyńcie na vendora pamiątkę" <dzyń>
![[Obrazek: image.png]](https://i.ibb.co/nMDrY7gw/image.png)