Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Gdzie tera kupić NEP i a-PVP od krajowego vendora paczkomatem?
Wczoraj, 04:02
Cześć, trochę się pogubiłem z tymi sklepami. Chciałbym kupić max
2 g a-pvp
Oraz
2 g NEP
Bije się zamawiać z zagranicy, zresztą mam trudności z odebraniem (rodzina) a paczkomatami, to jednak zbawienie. Co to tych mikroskopijnych ilości, chciałbym porównać i dokonać wyboru dalszych kroków.
Poradźcie.
2 g a-pvp
Oraz
2 g NEP
Bije się zamawiać z zagranicy, zresztą mam trudności z odebraniem (rodzina) a paczkomatami, to jednak zbawienie. Co to tych mikroskopijnych ilości, chciałbym porównać i dokonać wyboru dalszych kroków.
Poradźcie.
| Wiadomości w tym wątku |
|
Gdzie tera kupić NEP i a-PVP od krajowego vendora paczkomatem? - przez Dylesid - Wczoraj, 04:02
RE: Gdzie tera kupić NEP i a-PVP od krajowego vendora paczkomatem? - przez kej9 - Wczoraj, 15:46
RE: Gdzie tera kupić NEP i a-PVP od krajowego vendora paczkomatem? - przez horsii - Wczoraj, 15:48
RE: Gdzie tera kupić NEP i a-PVP od krajowego vendora paczkomatem? - przez Dylesid - Wczoraj, 19:03
RE: Gdzie tera kupić NEP i a-PVP od krajowego vendora paczkomatem? - przez TYTUS - Wczoraj, 17:24
RE: Gdzie tera kupić NEP i a-PVP od krajowego vendora paczkomatem? - przez Epsiakos - 3 godzin(y) temu
|