Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie
Nie był schizogenny, żadnych schizów nie doświadczyłem. Po prostu wpadłem w paniczny szał, że nie mogłem zasnąć i że nie czuję szczęki, a to jest dla mnie przerażające. Na szczęście żadnego zęba nie stracilem.
Przez całe dwa tygodnie jazdy ani razu nie spałem 8h, tylko po 3-4, czasem zdarzało się, że w ogóle i mój organizm już na samej końcówce towaru powiedział dość. Nie byłem w stanie nic więcej przyjąć i pragnąłem snu, którego ostatecznie nie byłem w stanie osiągnąć i to przy pomocy tabletek nasennych i melatoniny. To było coś strasznego, więc wybuchłem takim płaczem, jaki mi się nigdy nie zdarzył. Cały czas miałem świadomość,ba, nawet podczas tego ataku byłem w stanie powiedzieć na głos "dobrze ci tak zjebie, skoro nie potrafisz robić tego z głową".
Mam nadzieję, że to mi dało nauczkę i następnym razem będę bardziej rozważny.
Przez całe dwa tygodnie jazdy ani razu nie spałem 8h, tylko po 3-4, czasem zdarzało się, że w ogóle i mój organizm już na samej końcówce towaru powiedział dość. Nie byłem w stanie nic więcej przyjąć i pragnąłem snu, którego ostatecznie nie byłem w stanie osiągnąć i to przy pomocy tabletek nasennych i melatoniny. To było coś strasznego, więc wybuchłem takim płaczem, jaki mi się nigdy nie zdarzył. Cały czas miałem świadomość,ba, nawet podczas tego ataku byłem w stanie powiedzieć na głos "dobrze ci tak zjebie, skoro nie potrafisz robić tego z głową".
Mam nadzieję, że to mi dało nauczkę i następnym razem będę bardziej rozważny.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność