Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
METH-PIKO - Opinie o produkcie
5 godzin(y) temu
Jestem z innego forum , które stało się zdecydowanie bardziej anty wszystko . Moderatorów nabrali - gówniarze po 20 parę lat , albo wielce nawróconych , co nie dają sobie rady z życiem a dodatkowo wchodzą na forum o tematyce którą dla własnego dobra powinni omijać . W ten sposób jestem tutaj . Próbowałam od Esco ( żeby nie było - mam już doświadczenie zbyt duże w temacie ... To nie jest rok , czy 5 ,czy " nawet " 10 " ... Dłużej . Pytanie o ostatni sort , bo chce już zamówić sama ... Ale ,czy jest też osoba , której ostatni - ( sprecyzuje może ... Sprzed 3 tyg około . ) był - nie tym ,czym być powinien . Od razu napiszę , by nie polała się lawina hejtu . To mój pierwszy post i od razu taki . Jestem świadoma, że na mnie będzie wszystko działało dużo słabiej , nie mniej po przeczytaniu opinii byłam zdziwiona ,że jest jeszcze coś , co było jakieś 10-15 lat wstecz . Nie wiem po co to piszę , bo moge przewidzieć reakcje juz teraz , ale tak jak na wstępie napisałam .. nie chodzi mi by ,negować jakość ( bo i tak była Zdecydowanie lepsza ,niż to co proponują nawet " zaufani " liderzy * . Jest ktoś z większym stażem ,kto może napisać ,czy " czegoś " brakowało . Ten sprzed 3 ponad tygodni ... Był świetny ,jeśli chodziło o skupienie , brak chaosu w głowie . Tylko spać mogłam o każdej porze ... wystarczyło głowę na poduchę położyć i żeby się z niego zwlec musiało się coś stać , bo tak sama z siebie ... No nie było opcji .
This is our decision to live fast and die young
We've got the vision, now let's have some fun
Tentin 10mg
Pregabalina 150mg i 300mg
Alprox 1mg
Edronax 12mg /Atomoksetyna 80mg
We've got the vision, now let's have some fun
Tentin 10mg
Pregabalina 150mg i 300mg
Alprox 1mg
Edronax 12mg /Atomoksetyna 80mg