Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mianseryna
Brałem to za dzieciaka na chroniczną bezsenność w leku deprexolet.
Typowy zajebywacz, ale inny od neurolepów, ubija podobnie jak trazodon czy amitryptylina.
Bardzo szybko buduje tolerancje na efekt nasenny, pierwszy miesiąc młot w łeb i do spania, później już coraz słabiej, aż do momentu kiedy tylko zamula ale nie usypia.
Bardzo długi ogon - pół dnia po przebudzeniu przysypiałem jakbym miał kurwa narkolepsje.
Długo się wkręca - około 1,5-2h.
Nie polecam, jest wiele skuteczniejszych specyfików nasennych, a faworytem jest oczywiście niezawodna kwetiapina.
Typowy zajebywacz, ale inny od neurolepów, ubija podobnie jak trazodon czy amitryptylina.
Bardzo szybko buduje tolerancje na efekt nasenny, pierwszy miesiąc młot w łeb i do spania, później już coraz słabiej, aż do momentu kiedy tylko zamula ale nie usypia.
Bardzo długi ogon - pół dnia po przebudzeniu przysypiałem jakbym miał kurwa narkolepsje.
Długo się wkręca - około 1,5-2h.
Nie polecam, jest wiele skuteczniejszych specyfików nasennych, a faworytem jest oczywiście niezawodna kwetiapina.
Dlaczego kmiocie klaszczesz tylko gdy słyszysz poprawność?
| Wiadomości w tym wątku |
|
Mianseryna - przez Bortak42 - Wczoraj, 20:03
RE: Mianseryna - przez doxyou - Wczoraj, 22:07
|