Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC - Opinie o produkcie
06.06.2026, 04:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.06.2026, 04:39 przez Konwalia2568.
Powód edycji: poprawiam błędy gramatyczne
)
Bez efektu kruszenia to pieszczotliwie powiedziane. Nie wiem czy to normalne że ten proszek jest taki " mokry " ? Pocieranie kartą mało skuteczne przez te lepkość. Nadłubałam się troszku zeby stworzyć w miarę prostego lajna bez posklejanych grudeczek. Wzięłam 150 mg do noska, wyszła z tego lekko pluszowa fazka i ciepełko na ciele. Eufo mocno odczuwalne, serduszko szybko biło, nieogar mocno odczuwalny, speedu brak. Na tyle, że zagrałam najgorszy mecz w csa od lat. Nie przejęłam się tym szczególnie, mimo że podczas tej gry prawdopodobnie uśmierciłam więcej neuronów niż przeciwników
libido nie wzrosło jakoś diametralnie. Peak określam na przewrotne 20 minut. Po całej godzinie pozostałe eufo zostało zakłócone przez chęć na dorzute, nie dającą się odpędzić przez następne 20 minut
jednak silna wola 1:0 ciśniene 
Ostatni chlorek brałam w styczniu, potem 2 msc fetki w terapeutycznych dawkach, jednak na 1,5 msc przed konsumpcją 4MMC odstawiłam babe. Oczekiwania miałam spore i się przeliczyłam
Co do koloru to odcień wyblakłej żółci, jednak bliżej temu było do białego niż pomarańczowego. Towar nie jebał kocimi szczynami, ot lekki chemior. Co mogę więcej rzec, może powinnam wcześniej wyszuszyć ten proch?
libido nie wzrosło jakoś diametralnie. Peak określam na przewrotne 20 minut. Po całej godzinie pozostałe eufo zostało zakłócone przez chęć na dorzute, nie dającą się odpędzić przez następne 20 minut
jednak silna wola 1:0 ciśniene 
Ostatni chlorek brałam w styczniu, potem 2 msc fetki w terapeutycznych dawkach, jednak na 1,5 msc przed konsumpcją 4MMC odstawiłam babe. Oczekiwania miałam spore i się przeliczyłam
Co do koloru to odcień wyblakłej żółci, jednak bliżej temu było do białego niż pomarańczowego. Towar nie jebał kocimi szczynami, ot lekki chemior. Co mogę więcej rzec, może powinnam wcześniej wyszuszyć ten proch?