Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie jest Twoje podejście do osób LGBT? 05/04/2026
1 godzinę temu
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 1 godzinę temu przez Konwalia2568.)
(09.05.2026, 23:38)smakosz napisał(a): osoby trans bardzo często przechodzą tranzycje, czyli między innymi korekte płci. Jeśli dla ciebie to jest normalne, że facet czuje się kobietą i decyduje się na tak drastyczny krok, czyli okaleczenie własnego ciała w postaci kastracji swojego własnego fiuta żeby potem udawać kobiete to ok twoja sprawa mordodla mnie takie osoby powinny się leczyć , bo nie chciałbym żeby to było normalizowane i żeby tacy ludzie mieli wpływ na moje dzieci
Wspominanie o okaleczaniu własnego ciała brzmi trochę ironicznie w kontekście tego, na jakim forum jesteśmy. Cierpienie psychiczne oceniamy subiektywnie, ostatecznie to ty decydujesz czy okaleczenie ciała może tobie bardziej pomóc w bólu egzystencjonalnym. Uważam, że każdy ma prawo do życia w taki sposób, jaki uzna za słuszne. Póki ktoś nie sprawia bólu i krzywdy innym ludziom to jest git. Nie musimy się zgadzać ze wszystkim co robi dana osoba, ale na szacunek jednak zasługuje. Poziom samoświadomości jest ważnym aspektem, który pozwala odróżnić osoby co nie miały wyjścia i po prostu starają się przeżyć, od osób z delulu. Mój najlepszy przyjaciel jest gejem i nie ma lepszego faceta od niego tbh. Moja najlepsza przyjaciółka jest trans dziewczyną i nie sądzę, żebym poznała kiedykolwiek równie fajną dziewczynę jak ona. Jako, że to osoby mi bardzo bliskie, to miałam okazję widzieć ich autentyczność i spójność logiczną na przestrzeni życia i je uznaje. Nie widzę powodu, dla którego ktoś miałby być gorzej traktowany tylko z samego faktu że jest LGBT, wartość człowieka ocenia się na bardziej znaczących sprawach.

dla mnie takie osoby powinny się leczyć , bo nie chciałbym żeby to było normalizowane i żeby tacy ludzie mieli wpływ na moje dzieci