Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie masz podejście do całkowitej zmiany pracy? 10/06/26
10 godzin(y) temu
normalne... życiowe... a przede wszystkim interesowne.
praca jest ( dla mnie ) sposobem/częścią życia ... jeśli mi w niej źle - to ją zmieniam
czasami liczy się nie tylko hajs bo wole zarobić 200-400zł mniej... ale iść do pracy z uśmiechem na ustach a nie wkurwiona, że znowu będzie problem - którego nie ma, że znowu to i tamto...
praca jest ( dla mnie ) sposobem/częścią życia ... jeśli mi w niej źle - to ją zmieniam
czasami liczy się nie tylko hajs bo wole zarobić 200-400zł mniej... ale iść do pracy z uśmiechem na ustach a nie wkurwiona, że znowu będzie problem - którego nie ma, że znowu to i tamto...
| Wiadomości w tym wątku |
|
Jakie masz podejście do całkowitej zmiany pracy? 10/06/26 - przez TYTUS - 11 godzin(y) temu
RE: Jakie masz podejście do całkowitej zmiany pracy? 10/06/26 - przez GlasshanD - 10 godzin(y) temu
RE: Jakie masz podejście do całkowitej zmiany pracy? 10/06/26 - przez DarkSonia - 10 godzin(y) temu
RE: Jakie masz podejście do całkowitej zmiany pracy? 10/06/26 - przez kiertnik82 - 4 godzin(y) temu
RE: Jakie masz podejście do całkowitej zmiany pracy? 10/06/26 - przez Epsiakos - 4 godzin(y) temu
RE: Jakie masz podejście do całkowitej zmiany pracy? 10/06/26 - przez smakosz - 2 godzin(y) temu
|