Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
10.06.2026, 17:29
(10.06.2026, 13:05)DarkSonia napisał(a): yyy ty na pewno to piszesz na poważnie?
kto ma niby twojego maila znać? najpierw by musiał go poznać... to po pierwsze
po drugie aby cokolwiek na nim zobaczyć, musiał by uzyskać dostęp ( heloł kłania się szwajcaria i tamtejsze prawo )
po trzecie - raczej TEGO maila to udostepniasz tylko vendorom a nie każdemu znajomemu dookoła, którzy PRZYPADKKIEM mogli by Cię podpierdolić
po czwarte - nie wiem jak TY , ale ja na mailu nie mam kompletnie NIC ... tadam - i co mieli by tam znaleźć? ew. moja skrzynka nadawcza która tak na prawdę nie powie im NIC o tym czy coś robisz wbrew prawu czy nie, masz prawo mieć kontakt z każdym na tej planecie, pytanie co piszesz i co ogarniasz, jak nie ma wiadomości, nie ma dowodów
po piąte... gmail to najszybszy sposób do namierzenia Cię... tam masz wszystko w mailu podane od piepszonej godziny, podłączonej myszce, systemie, po IP, nadajnik z którego nadajesz czy "stałego łącza" którym się posługujesz ( swoją drogą tu też gratuluję, jeśli ktoś namietnie korzysta z takkich stron jak ta oraz do kontaktu z vendorami poprzez stałe łącze )
po szuste - tu głównie chodzi o to by właśnie ani vendor nie mógł Ciebie, ani Ty vendora namierzyć... a proton dla przykładu sprawdza się w tej kwestii idealnie.
Jak myślisz po co są te zabezpieczenia BHP mailowe? właśnie po to...
i jeszcze wiele pkt. za tym... aby zapytać Cię , czy ty serio o tym gmailu piszesz? bo ja nie wierze
Róbcie jak chcecie, ja 10 lat zamawiam przez Gmaila i jeszcze nie miałem wtopy. Po to korzysta się z privnota..