Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie masz podejście do całkowitej zmiany pracy? 10/06/26
8 godzin(y) temu
TYTUS
To zawsze był po części zawód premium.
Wbrew powszechnemu przekonaniu, to w budowlance zarabia się bardzo dobrze.
No chyba, że mowa o ćpunach murarzach, którzy jebią po 18 godzin dziennie za 10zł na godzinę i jeszcze się z tego cieszą, bo stać ich na 5 fety i 3 konserwy dziennie.
W 2017 roku na wylewkach miałem płacone 1,30zł na metr, a robiliśmy 200-250 metrów dziennie. Czasami więcej jak cienko szło.
W 2018 na tynkach miałem dniówkę 350zł.
To wszystko było 8-9 lat temu, więc teraz pewnie pieniędze są horendalne.
Niech kurwy nauczycielki (specjalistki od dwmotywacji) dalej mówią uczniom, że jak nie będą się uczyć to będą kopać rowy. Uczniowie po wyrobieniu uprawnień na koparkę i zobaczeniu pierwszej wypłaty miło się zaskoczą, że zarabiają 4krotnosc wypłaty tej kurwy, która ich straszyła.
To zawsze był po części zawód premium.
Wbrew powszechnemu przekonaniu, to w budowlance zarabia się bardzo dobrze.
No chyba, że mowa o ćpunach murarzach, którzy jebią po 18 godzin dziennie za 10zł na godzinę i jeszcze się z tego cieszą, bo stać ich na 5 fety i 3 konserwy dziennie.
W 2017 roku na wylewkach miałem płacone 1,30zł na metr, a robiliśmy 200-250 metrów dziennie. Czasami więcej jak cienko szło.
W 2018 na tynkach miałem dniówkę 350zł.
To wszystko było 8-9 lat temu, więc teraz pewnie pieniędze są horendalne.
Niech kurwy nauczycielki (specjalistki od dwmotywacji) dalej mówią uczniom, że jak nie będą się uczyć to będą kopać rowy. Uczniowie po wyrobieniu uprawnień na koparkę i zobaczeniu pierwszej wypłaty miło się zaskoczą, że zarabiają 4krotnosc wypłaty tej kurwy, która ich straszyła.
W kielni zero, a kielon napełnia się