Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Diagnoza ADHD oraz daleko idące marzycielskie plany.
Wczoraj, 07:38
Konwalia2568 Z ta toksycznoscia w zestawieniu z amfetaminami troche cie ponioslo
nep, hexen czy inne ketony generalnie maja swoje korzenie powiazane z amfetaminami. Ogolnie b/k typu 3cmc itp nie beda mialy takiego samego efektu co np amfetamina z uwagi na trudnosci z pokonaniem bariery krew-mozg ale stymulanty takie jak nep, hexen czy alfy posiadajace w skladzie pyrolidyny nie beda mialy trudnosci z pokonaniem tej trudnosci.
Generalnie terapeutyczna to nawet nie jest amfetamina, jak juz chcemy wkraczac na te wody to terapeutyczna moze byc tylko dexamph czy tez jej pro-drug czyli lis-dexamph, w ciezkich przypadkach w stanach wykorzystuja jeszcze dexmethamph wszystko inne nie powinno byc nawet brane pod uwage.
Jednak nie substancja a jej dzialanie stymulujace jest tym co nas interesuje, no i droga podania bo prawidlowa w takim przypadku jest tylko jedna czyli doustnie.
Wszystkie stymulanty maja ten sam poczatek wzoru, co jest oczywiste bo dzialaja na te same receptory i wprowadzaja organizm w ten sam stan. Sam mam adhd wiec mowie czysto z doswiadczenia nic innego a co do amfetaminy, ja po niej zwyczajnie zasypiam tak samo jak po energetyku czy tez po kawie.
Co do opio wypowiem sie w momencie jak glowny zainteresowany mi sam opisze jak na niego to wplywa, a co do tego co pisalem. Sam zapytal czy moglbym mu przedstawic jak ja sobie z tym radze, wiec opisalem.
Zachwyt nad bupoprionem ?
To jest ino na depresje i tylko na depresje, osobom z adhd nie zaleca sie i nie jest wskazane podawanie lekow z grupy ssri nie zaleznie od tego czy zazywaja leki czy nie, u takich osob bardzo duzo lekow ma co smieszne calkiem odwrotne dzialanie albo calkowicie nie spodziewane. No dobra przesadzilem, sprawdza sie tez swietnie przy odstawianiu nikotyny, niektorzy rowniez przepisuja to w przypadku nadwagi jako lek majacy zmniejszyc laknienie, tak samo jak w przypadku nikotyny sprawdza sie to.
W sumie z tym opio to na privie ci zadam pytanie i tyle, co do dlugotrwalego efektu ubocznego to generalnie kazdy stymulant wywola praktycznie te same objawy z ta roznica przy b/k ze nie masz az tak fatalnego fizycznego efektu odstawienia, ba mialem 2-3 miesiace wrecz wstretu
do tego stopnia ze nie zaleznie od radia i roztrzepania na poziomie mistrzowskim i innymi glupotami jak klepniecie worka z ziemia/piaskiem/betonem czy czym kolwiek bedac w sklepie czy tez rozkminianiem tego czy ktos juz mnie wykreslil z zycia bo nie odpisal mi w przeciagu 2.5 sekundy na wiadomosc ktora ja raczylem przeczytac i odpisac po np 24h. Wtedy bylo nie i chuj, nie mam ochoty.
Po dluzszym namysle (raczej teraz mi wpadlo do glowy) nigdy fety nie lubilem
raz poznany zapach do tej pory rzuca mna na wymioty, mogla by byc najmocniejszym stimem na rynku czy tez wydluzac zycie o kolejne 150lat czy inne rzeczy to i tak za chuja nie tkne sam z siebie.
Zapomnialem dodac odnosnie tej toksycznosci, amfetamina jest rowniez bardzo toksyczna ale nie mam zadnej tabelki zeby zestawic jak bardzo w porownaniu itp.
Dex-Amph za to juz nie jest tak silnie toksyczna z uwagi na forme i jakosc polproduktow ze nie wspomne o procesie wytworzenia i ludzi odpowiedzialnych za ten proces, bo mowimy tutaj o prawdziwym laboratorium gdzie zatrudnieni sa ludzie ktorzy z wyksztalcenia sa chemikami i pracuja w swoim zawodzie
doxyou generalnie idac do lekarza zamiast mowic na start z czym przychodzisz to powiedz mu objawy i zachowuj normalnie, to co powiesz jest jedna czescia ukladanki ale to jak bedziesz sie zachowywal, gestykulowal czy stymulowal sie w jaki kolwiek sposob i bedzie to odruch bezwarunkowy calkowicie naturalny bedzie potwierdzac to co opisales.
nep, hexen czy inne ketony generalnie maja swoje korzenie powiazane z amfetaminami. Ogolnie b/k typu 3cmc itp nie beda mialy takiego samego efektu co np amfetamina z uwagi na trudnosci z pokonaniem bariery krew-mozg ale stymulanty takie jak nep, hexen czy alfy posiadajace w skladzie pyrolidyny nie beda mialy trudnosci z pokonaniem tej trudnosci.Generalnie terapeutyczna to nawet nie jest amfetamina, jak juz chcemy wkraczac na te wody to terapeutyczna moze byc tylko dexamph czy tez jej pro-drug czyli lis-dexamph, w ciezkich przypadkach w stanach wykorzystuja jeszcze dexmethamph wszystko inne nie powinno byc nawet brane pod uwage.
Jednak nie substancja a jej dzialanie stymulujace jest tym co nas interesuje, no i droga podania bo prawidlowa w takim przypadku jest tylko jedna czyli doustnie.
Wszystkie stymulanty maja ten sam poczatek wzoru, co jest oczywiste bo dzialaja na te same receptory i wprowadzaja organizm w ten sam stan. Sam mam adhd wiec mowie czysto z doswiadczenia nic innego a co do amfetaminy, ja po niej zwyczajnie zasypiam tak samo jak po energetyku czy tez po kawie.
Co do opio wypowiem sie w momencie jak glowny zainteresowany mi sam opisze jak na niego to wplywa, a co do tego co pisalem. Sam zapytal czy moglbym mu przedstawic jak ja sobie z tym radze, wiec opisalem.
Zachwyt nad bupoprionem ?
To jest ino na depresje i tylko na depresje, osobom z adhd nie zaleca sie i nie jest wskazane podawanie lekow z grupy ssri nie zaleznie od tego czy zazywaja leki czy nie, u takich osob bardzo duzo lekow ma co smieszne calkiem odwrotne dzialanie albo calkowicie nie spodziewane. No dobra przesadzilem, sprawdza sie tez swietnie przy odstawianiu nikotyny, niektorzy rowniez przepisuja to w przypadku nadwagi jako lek majacy zmniejszyc laknienie, tak samo jak w przypadku nikotyny sprawdza sie to.W sumie z tym opio to na privie ci zadam pytanie i tyle, co do dlugotrwalego efektu ubocznego to generalnie kazdy stymulant wywola praktycznie te same objawy z ta roznica przy b/k ze nie masz az tak fatalnego fizycznego efektu odstawienia, ba mialem 2-3 miesiace wrecz wstretu
do tego stopnia ze nie zaleznie od radia i roztrzepania na poziomie mistrzowskim i innymi glupotami jak klepniecie worka z ziemia/piaskiem/betonem czy czym kolwiek bedac w sklepie czy tez rozkminianiem tego czy ktos juz mnie wykreslil z zycia bo nie odpisal mi w przeciagu 2.5 sekundy na wiadomosc ktora ja raczylem przeczytac i odpisac po np 24h. Wtedy bylo nie i chuj, nie mam ochoty.Po dluzszym namysle (raczej teraz mi wpadlo do glowy) nigdy fety nie lubilem
raz poznany zapach do tej pory rzuca mna na wymioty, mogla by byc najmocniejszym stimem na rynku czy tez wydluzac zycie o kolejne 150lat czy inne rzeczy to i tak za chuja nie tkne sam z siebie.Zapomnialem dodac odnosnie tej toksycznosci, amfetamina jest rowniez bardzo toksyczna ale nie mam zadnej tabelki zeby zestawic jak bardzo w porownaniu itp.
Dex-Amph za to juz nie jest tak silnie toksyczna z uwagi na forme i jakosc polproduktow ze nie wspomne o procesie wytworzenia i ludzi odpowiedzialnych za ten proces, bo mowimy tutaj o prawdziwym laboratorium gdzie zatrudnieni sa ludzie ktorzy z wyksztalcenia sa chemikami i pracuja w swoim zawodzie
doxyou generalnie idac do lekarza zamiast mowic na start z czym przychodzisz to powiedz mu objawy i zachowuj normalnie, to co powiesz jest jedna czescia ukladanki ale to jak bedziesz sie zachowywal, gestykulowal czy stymulowal sie w jaki kolwiek sposob i bedzie to odruch bezwarunkowy calkowicie naturalny bedzie potwierdzac to co opisales.