Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu High-Life.market
6 godzin(y) temu
4cmc to jest dla mnie zagadką do dzisiaj. Wzięłam to tylko raz w życiu, sniffem w dawce 170 mg jak pamiętam. To był taki mega pluszowy (tylko bez migotania ekranu jak w przypadku 3cmc) speeda nie było czuć prawie wcale. Grałam wtedy w Lola, nie pamiętam nawet jakie staty, ale pewnie sporo na - a mimo to byłam tak bardzo szczęśliwa '' geez jak się bosko klika w te klawisze" " piękna jest ta ścieżka na aramie " całość trwala tak najmocniej przez 30 minut, i jeszcze zostało 20 minut mniej jebitnej euforii. Chęć na wrzute potem była, ale nie jakaś duża. Jednak trzeba wziąć pod uwagę, iż to był mój sniff b-k jakoś 5 raz w życiu??? Amfy trochę więcej sniffow wleciało to wiadomo. Także jeśli twoja śluzówka nie zdążyła się jeszcze rozpierdolic to możesz uzyskać taki efekt. Chociaż nie oszukujmy się, że te ileś pierwszych faz na krissach miało taryfę ulgową bo to był dosłownie gwarant mocnych wrażeń 🫣 sorry miałam okazję wziąć 4cmc z 2 lata później sniffem jeszcze raz, przy dawce 150 mg i było mizernie.
Maniek napisał 6 godzin(y) temu:
Kolejny raz proszę: Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.
Kolejny raz proszę: Nie cytuj poprzedniej wypowiedzi, gdy bezpośrednio na nią odpowiadasz. Proszę używać opcji 'Szybka Odpowiedź' lub proszę oznaczać użytkownika do którego kierujesz swoje słowa.