Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
GR8CHEMS.IS - Temat główny
Ok juz wam zdaje relacje zamowilem 50g jarania, po dokonaniu platnosci wszystko elegancko w poniedzialek wysylam. OK to bylo skladane w **weekend**, dzisiaj (niedziela) do mnie pisze, ze musze oplacic paczke zabezpieczajaca , bo zamawiam u niego pierwszy raz. Ale przez pierwszym zamowieniem, nie bylo tylko ok no problem bro, ok ok . Haha pisze , ze to scam. No co k... go polecaja
i ku.... jebane dalej brnie i mysli ze mnie pierdolnie na drugie razy tyle, ten piotrek podstawiony typ uwazajcie
MNIE JEBNAL NA 1500ZL, OPLATA ZA PACZKE + OPLATA ZA PACZKE + OPLATA ZA UBECPIECZNIE PACZKI. CZYLI MATERIAL KOSZTUJE 100e A PLACISZ 300 E, I PISZE ZE ZWROCI HAJS JAK REZYGNIJESZ Z ZAMOWIENIA DO 4-5 TYGODNI, A JAK CHCESZ KONTYNOWAC ZAMOWNIENIE , ZAPLAC UBEZPIECZNIE TYLE SAMO CO KOSZTUJE PACZKA. ADMIN USUN TO COS KURWAAA
i ku.... jebane dalej brnie i mysli ze mnie pierdolnie na drugie razy tyle, ten piotrek podstawiony typ uwazajcie
MNIE JEBNAL NA 1500ZL, OPLATA ZA PACZKE + OPLATA ZA PACZKE + OPLATA ZA UBECPIECZNIE PACZKI. CZYLI MATERIAL KOSZTUJE 100e A PLACISZ 300 E, I PISZE ZE ZWROCI HAJS JAK REZYGNIJESZ Z ZAMOWIENIA DO 4-5 TYGODNI, A JAK CHCESZ KONTYNOWAC ZAMOWNIENIE , ZAPLAC UBEZPIECZNIE TYLE SAMO CO KOSZTUJE PACZKA. ADMIN USUN TO COS KURWAAA