(Wczoraj, 09:18)porkchop napisał(a): Ci co tak bronia tej trutki niech pomyslą... dlaczego moje 2 ost wpisy , kierwoane do vendora nie zamieszczono. wzywam tam do zdradzenia jak moge uwiarygodnic swoje oskarrzenie. cisza i etykieta trolla dla mnie.
aha, fete biore co dzien od 2 lat. wuem co mowie. wiem tez ze h-l ost sensowny batch fety mial w okr sqiateczno- noworocznym.potem to hakas brzydko chemixznie wjechala. a skoro dzbany kupuja to pewnie oni sorzedaja.
Prześlij do moderacji forum lub do nas potwierdzenie zamówienia otrzymane na maila w formie zdjęcia lub kompletne informacje dot. otrzymanego od nas maila z kodem odbioru, lub email z którego złożyłeś zamówienie. My z moderacją zweryfikujemy czy zamówienie miało miejsce.
Mimo to, wspomnę tylko że od Twoich domniemanych zamówień minęło już tyle czasu, że sort zdążył się kilka razy zmienić - zmienił się na przykład teraz.