Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak zasnąć po euforyku?
Wczoraj, 13:48
Siemka!
Jakie macie sposoby na zaśnięcie po całodziennych maratonach z euforykami/stimami?
Przeczekać, of kors, najlepiej- ale tak dla kogoś, kto musi iść spać o określonej godzinie i wstać do roboty 😂
Czytałem tu o kwetiapince, że trzeba odczekać aż serducho się uspokoi, oczywiście nie poczekałem i myślałem że się przekręcę.
Z dostępnych mam: kwetiapine, trazodon i alprazolam (po samym xanie raczej nie zasnę, nigdy nie działał na mnie jakoś bardzo usypiająco a nie chce zapodawać więcej niż 1mg)
Może jakieś inne sposoby?
Jakie macie sposoby na zaśnięcie po całodziennych maratonach z euforykami/stimami?
Przeczekać, of kors, najlepiej- ale tak dla kogoś, kto musi iść spać o określonej godzinie i wstać do roboty 😂
Czytałem tu o kwetiapince, że trzeba odczekać aż serducho się uspokoi, oczywiście nie poczekałem i myślałem że się przekręcę.
Z dostępnych mam: kwetiapine, trazodon i alprazolam (po samym xanie raczej nie zasnę, nigdy nie działał na mnie jakoś bardzo usypiająco a nie chce zapodawać więcej niż 1mg)
Może jakieś inne sposoby?
| Wiadomości w tym wątku |
|
Jak zasnąć po euforyku? - przez Krecik - Wczoraj, 13:48
RE: Jak zasnąć po euforyku? - przez GlasshanD - Wczoraj, 15:17
RE: Jak zasnąć po euforyku? - przez Krecik - Wczoraj, 19:15
RE: Jak zasnąć po euforyku? - przez HariboWPP - 10 godzin(y) temu
RE: Jak zasnąć po euforyku? - przez S-N - 9 godzin(y) temu
RE: Jak zasnąć po euforyku? - przez Krecik - 8 godzin(y) temu
RE: Jak zasnąć po euforyku? - przez Czeslawo - 9 godzin(y) temu
|